reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej

mam potwornego doła
rycze o wszystko-dosłownie :(

poza tym jestem już mega zmęczona tym tygodniem ..

Karina, babydust i jak ???

Kuklaki ja mam w pakiecie a tak to sie chyba płaci ..

Tabasia zdrówka

neta ja nigdy nie byłam, no prócz przed ślubem, jakoś mnie to brzydzi, nie mam zaufania 100% że to takie sterylne, a może to moje przewrazliwienie..

lei jak się czujesz?

Asiulka ja własnie tak mam od paru dni normalnie powódź:nerd:

Czesc dziewczyny powracam do Was mam nadzieje ,ze bede pisac juz codziennie jestem juz na l4 wiec mam kupe czasu :)
Karina dobrze ,ze juz wszystko ok
Tabasia zycze powrotu do zdrówka
Dolores głowa do góry niestety hormony działaja ja tez tak mam ze czasem niewiadomo dlaczego chce mi sie płakac i łapie depreche...
Co do farbowania ja 1 ciązy robiłam pasemka w tej ciązy tez mialam rozjasniane włosy fakt ,ze niechcialy sie rozjasnic..tak szybko jak zazwyczaj i mialam poprawke a co do pazurów to robie sobie sama :)

Zagryzłam mdlosci kanapka i knopersem i mi lepiej.

Miałam dzis wizytę, dzidzia ma 7cm prawie, machała łapkami i nożkami aż miałam łzy w oczach..ogolnie wszystko ok, następna wizyta 3.11, to tak dluugo..płci nie było widac ale sorry jaki ona ma sprzęt beznadziejny to sie nie dziwie. W połowie listopada bede w Pl to na połówkowe pójdę do mojej ukochanej ginki ona ma hopla na punkcie badań prenatalnych jest młoda i ambitna to mi pokaże i ładne zdjęcia porobi :)

A co do fryzjera to byłam w pon na farbowaniu bo mam tyle siwych, ze mi sie płakać chce. Potem manicure, pedicure, brwi, henna, wąsik, cały komplet :-D ja uwielbiam chodzić do kosmetyczki, humor mi sie poprawia na dwa tygodnie takze sie opłaca :-D

Wczoraj dostałam na urodziny suszarkę od rodziców, cud miód suszy sama, jakos tfu tfu same dobre rzeczy mnie spotykają w końcu! Choc i tak jestem nerwowa jakaś ale faza ryczenia chwilowo przeszła!!

Ostatnia edycja:
Lei kiedy urodzinki mialas?
Babydust uwazaj z plamieniami
Ja lutki nie biore a dupka zeszlam na jedna tabletke juz jak sie okazalo ze wszystko w najlepszym porzadku ja mialam skierowanie na prenatalne i genetyczne z krwi zaplacilam tylko 50 zl za sama plytke ogolnie prywatnie koszt 4d filmik kosztuje 300 zl.
Wiecie co? Ja dopiero wstalam hahaha jak do was napisalam przed 8 poszlam spac i wstalam dopiero szok....

Cześć Dziewczyny,

Karina, Babydust jak u Was? Mam nadzieję, że już lepiej. Ja po pierwszej ciąży w której plamiłam i krwawiłam cały czas, teraz jestem przewrażliwiona i co chwilę sprawdzam czy wszystko ok. Dziewczyny leżeć i odpoczywać, będzie dobrze!

Doliores, Neta jestem z Wami. Ja dziś ryczę od rana a zaczęło się wczoraj. Wszystko mnie wkurza i chodzę jakaś zestresowana.. ech te hormony. Mam nadzieję że będzie lepiej.

Lei ja już myślałam że mdłości mi przeszły. A tu paw z samego rana... Przecież to już koniec 15 tyg? To kiedy będzie lepiej?
Mi na mdłości banany pomagają ale tylko jeden "gryz" bo jak więcej to ścigam się z pawiem, kto pierwszy ja w łazience czy on :baffled:
Lei a kiedy Ty urodziny miałaś? Spóźnione wszystkiego naj!

no i wzięłam się za sprzatanie - na depreche najlepsze

AgiJagi hej :-)

neta nabierasz kształtów? :D czas najwyższy hehe

Lei super :-) no i spóźnione sto lat!

Margomari no to witaj w naszym klubie , eh :/ ja jak wczoraj zjadłam banana przed wyjściem to myślałam,że umrę tak mi było niedobrze, a musiałam trzymac fason w autobusie :baffled:

sataga będzie dobrze!! ja też bym zjadła a chęci nie mam :/ mam spaghetti z wczoraj, a w nd idę do teściowej żreć - ugotuje bogracz zupe węgierską mniam, mniam

reklama
Dziewczyny nie przemeczac sie - odpoczywac !!!!

Rozpoczelam dzien pawikiem a co sobie bede żałować ;)
pociesze Cię nie jestes sama :-( u mnie to nowosc bo do tej pory to najczesciej kolacja ew . obiad a dzis pierwszy raz sniadanko nie smakowalo :-p
Margomari - u mnie tez juz 15 i niewiele lepiej :no:

mam spaghetti z wczoraj, a w nd idę do teściowej żreć - ugotuje bogracz zupe węgierską mniam, mniam

ja dzis w planach spaghetti - bo sie szybko robi ;) a zupy wegierskiej nigdy nie jadlam i nie robilam chyba czas poszukac jakiegos fajnego przepisu w necie ;)
A co do tesciowej ja lepsza jedziemy w piatek wieczorem i dopiero we wtorek albo srode wracam - wiec poobijam sie troche ;) i salatke jarzynowa maja mi zrobic ;). Tak piekna pogoda i mam ochote skusic sie na grzyby tylko nie wiem czy dam rade.

Wczoraj kupilam 2 łubianki malin - zamrozilam 1,5 i mialam placka robic z reszty ale juz mi czasu brakuje ;) a wieczorem dostalam platon wegierek - nie wiem ze 20 kg , jedna porcja zrobiona -15 słoiczków - druga sie zaczyna zesmazac - smieje sie ze na robie na dwa lata bo za rok to chyba trudno bedzie . Tylko czasu na ogarniecie chalupy zaczyna brakowac.

Do góry