reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Dzieki Dziewczyny:-) Kochane jestescie..
Nie forsuje sie, siedzę na dupie z nogami na biurku ..., zobaczymy jak to dalej bedzie ...
Bylam przed chwila na kibelku i juz nic nie było widac ...
Jesli sie to dzis powtórzy to ide do kliniki ... Jeszcze w nocy ...
Olusia ... Nic nie biorę ... Lekarz niczego nie przepisywał no było wszystko ok ( jeszcze wczoraj)

reklama
Dziewczyny jutro odpale laptop i wezme się za dostępu bo dziś zaraz mi głową pełnię i żołądek...chyba spedze noc nad kiblem :-( najlepiej napiszcie mi Pw kto nie ma dostępu.

ważne!!!! przenoszenia na otwarty listę. Wysylajcie mi pw z informacjami do listy. Kilku na pewno z nami nie ma a są na liście to na koniec pokasujemy je z Tabasia.

Asior napis z tu albo smsa co z jutrem.

Dzieki Dziewczyny:-) Kochane jestescie..
Nie forsuje sie, siedzę na dupie z nogami na biurku ..., zobaczymy jak to dalej bedzie ...
Bylam przed chwila na kibelku i juz nic nie było widac ...
Jesli sie to dzis powtórzy to ide do kliniki ... Jeszcze w nocy ...
Olusia ... Nic nie biorę ... Lekarz niczego nie przepisywał no było wszystko ok ( jeszcze wczoraj)
A ty leżeć natychmiast,Giry w gore i kubek melisy i ani mi się waz wstawać!:wściekła/y:

Karinka mam nadzieje ze to nic powaznego, odpoczywaj, moze zadzwon do gina?

Renatka mi to samo wyswietla jak chce wejsc.

Myla a moze trzeba Cv i 3 zdjecia na ten prywatny?;-)

Neta dasz rade

Laski a u was za te badanie na przeziernosc sie placi czy to pokrywa ubezpieczenie, bo u mnie nie pokrywa musialam zaplacic 140 euro

U nas państwowo, czyli refundowane z NFZ są te badania.
Test Pappa jest dodatkowo płatny i inne ponadprogramowe.
Ale przezierność to badanie genetyczne i jest bezpłatne, jak inne USG w ciąży.

Myla a co ta lista zawiera? Co na niej jest? ;-)

Karina na pewno wszystko jest dobrze! ;-)
Lista wyświetla się na kwietniu 2015 twoje imię, termin porodu,płeć i imię jeśli znasz imiona jeśli macie wybrane/wstępnie wybrane

Karinka mam nadzieje ze to nic powaznego, odpoczywaj, moze zadzwon do gina?

Renatka mi to samo wyswietla jak chce wejsc.

Myla a moze trzeba Cv i 3 zdjecia na ten prywatny?;-)

Neta dasz rade

Laski a u was za te badanie na przeziernosc sie placi czy to pokrywa ubezpieczenie, bo u mnie nie pokrywa musialam zaplacic 140 euro

Kuklaki zawsze można spróbować,im lepsze CV tym bardziej prawdopodobne iz uzyskasz ;-) ps.proponuje foto w bieliźnie

Karina Ty w pracy pewnie. Moze zwolnisz sie do domu?? To zywa krew czy brazowa? A mialas wczoraj robiona cytologie? Ja tak plamilam po tym badaniu...

Kuklaki ja za genetyczne wybulilam 180e i nawet filmiku nie mam :( wyslalam rachunki do ubezp.ciekawe ile mi zwroca...

Ja wczoraj jakims cudem powstrzymalam wymioty ale bylo juz blisko. Masakra w drugi trymestr wchodze i pawie sie zaczynaja co to ma byc?????

Tez musze wlosy zrobic... ludze sie ze pasemka mniej szkodza niz farba na calosc. W pierwszej ciazy farbowalam 3 lub 4 razy. Ostatni raz dzien przed cc hehe polozne sie smialy ze wszystko dopiete na ostatni guzik.

W pierwszej ciazy ruchu poczulam w 16tyg. Teraz cos tam bulgocze ale dla mnie to raczej wzdecia :D

Natasza super wiesci :)

Neta na pewno Ci smutno. Kiedy znow m przyjedzie? Pewnie na swieta...?

Milia nieciekawa masz sytuacje z ta praca. Mam nadzieje ze sie wszystko ulozy!!

A mnie chyba znowu cos rozklada. O zatokach nie wspomne :(

reklama
Karina będzie wszystko dobrze musi być! Proszę nie forsuj sie dziś w pracy i sprawdzaj co chwile czy coś sie dzieje jakby co to goń do kliniki. Trzymaj sie ciepkutko i dawaj na bierząco relacje.

Ja chodzę do gina na nfz ale on ma słaby sprzęt i kieruje na usg genetyczne prywatnie i zapłaciłam dzis 100 zł ale tylko dlatego tak mało ze to moj drugi lekarz prywatny i kolejne wizyty już tańsze :-)
Neta na pewno Ci smutno..takie rozstania nie są łatwe ale pamiętaj że my jesteśmy z Tobą

Spokojnej nocki życze

Do góry