reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dzieki Dziewczyny:-) Kochane jestescie..
Nie forsuje sie, siedzę na dupie z nogami na biurku ..., zobaczymy jak to dalej bedzie ...
Bylam przed chwila na kibelku i juz nic nie było widac ...
Jesli sie to dzis powtórzy to ide do kliniki ... Jeszcze w nocy ...
Olusia ... Nic nie biorę ... Lekarz niczego nie przepisywał no było wszystko ok ( jeszcze wczoraj)

reklama
Dziewczyny jutro odpale laptop i wezme się za dostępu bo dziś zaraz mi głową pełnię i żołądek...chyba spedze noc nad kiblem :-( najlepiej napiszcie mi Pw kto nie ma dostępu.

ważne!!!! przenoszenia na otwarty listę. Wysylajcie mi pw z informacjami do listy. Kilku na pewno z nami nie ma a są na liście to na koniec pokasujemy je z Tabasia.

Asior napis z tu albo smsa co z jutrem.

Dzieki Dziewczyny:-) Kochane jestescie..
Nie forsuje sie, siedzę na dupie z nogami na biurku ..., zobaczymy jak to dalej bedzie ...
Bylam przed chwila na kibelku i juz nic nie było widac ...
Jesli sie to dzis powtórzy to ide do kliniki ... Jeszcze w nocy ...
Olusia ... Nic nie biorę ... Lekarz niczego nie przepisywał no było wszystko ok ( jeszcze wczoraj)
A ty leżeć natychmiast,Giry w gore i kubek melisy i ani mi się waz wstawać!:wściekła/y:

Karinka mam nadzieje ze to nic powaznego, odpoczywaj, moze zadzwon do gina?

Renatka mi to samo wyswietla jak chce wejsc.

Myla a moze trzeba Cv i 3 zdjecia na ten prywatny?;-)

Neta dasz rade

Laski a u was za te badanie na przeziernosc sie placi czy to pokrywa ubezpieczenie, bo u mnie nie pokrywa musialam zaplacic 140 euro

U nas państwowo, czyli refundowane z NFZ są te badania.
Test Pappa jest dodatkowo płatny i inne ponadprogramowe.
Ale przezierność to badanie genetyczne i jest bezpłatne, jak inne USG w ciąży.

Myla a co ta lista zawiera? Co na niej jest? ;-)

Karina na pewno wszystko jest dobrze! ;-)
Lista wyświetla się na kwietniu 2015 twoje imię, termin porodu,płeć i imię jeśli znasz imiona jeśli macie wybrane/wstępnie wybrane

Karinka mam nadzieje ze to nic powaznego, odpoczywaj, moze zadzwon do gina?

Renatka mi to samo wyswietla jak chce wejsc.

Myla a moze trzeba Cv i 3 zdjecia na ten prywatny?;-)

Neta dasz rade

Laski a u was za te badanie na przeziernosc sie placi czy to pokrywa ubezpieczenie, bo u mnie nie pokrywa musialam zaplacic 140 euro

Kuklaki zawsze można spróbować,im lepsze CV tym bardziej prawdopodobne iz uzyskasz ;-) ps.proponuje foto w bieliźnie

Karina Ty w pracy pewnie. Moze zwolnisz sie do domu?? To zywa krew czy brazowa? A mialas wczoraj robiona cytologie? Ja tak plamilam po tym badaniu...

Kuklaki ja za genetyczne wybulilam 180e i nawet filmiku nie mam :( wyslalam rachunki do ubezp.ciekawe ile mi zwroca...

Ja wczoraj jakims cudem powstrzymalam wymioty ale bylo juz blisko. Masakra w drugi trymestr wchodze i pawie sie zaczynaja co to ma byc?????

Tez musze wlosy zrobic... ludze sie ze pasemka mniej szkodza niz farba na calosc. W pierwszej ciazy farbowalam 3 lub 4 razy. Ostatni raz dzien przed cc hehe polozne sie smialy ze wszystko dopiete na ostatni guzik.

W pierwszej ciazy ruchu poczulam w 16tyg. Teraz cos tam bulgocze ale dla mnie to raczej wzdecia :D

Natasza super wiesci :)

Neta na pewno Ci smutno. Kiedy znow m przyjedzie? Pewnie na swieta...?

Milia nieciekawa masz sytuacje z ta praca. Mam nadzieje ze sie wszystko ulozy!!

A mnie chyba znowu cos rozklada. O zatokach nie wspomne :(

reklama
Karina będzie wszystko dobrze musi być! Proszę nie forsuj sie dziś w pracy i sprawdzaj co chwile czy coś sie dzieje jakby co to goń do kliniki. Trzymaj sie ciepkutko i dawaj na bierząco relacje.

Ja chodzę do gina na nfz ale on ma słaby sprzęt i kieruje na usg genetyczne prywatnie i zapłaciłam dzis 100 zł ale tylko dlatego tak mało ze to moj drugi lekarz prywatny i kolejne wizyty już tańsze :-)
Neta na pewno Ci smutno..takie rozstania nie są łatwe ale pamiętaj że my jesteśmy z Tobą

Spokojnej nocki życze

Do góry