reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Ja niestety też tego brzuszkowego wątku nie widzę... :-(

Gratuluję tym co czują już swoje maluszki. Ja czuję z każdym dniem co raz wyraźniej.

Natasza gratuluję udanej wizyty.
Musli z farbowaniem nie pomogę bo swoich włosów nie farbuję. Lubię swój naturalny kolor i jak na razie siwe nigdzie się nie pojawiają więc jest ok.

reklama
Ja właśnie wczoraj farbowalam włosy. Koleżanka robila i chwycilo na jasnorudo.... Aby wyjaśnić. Zawsze robiłam ta sama farba i wychodzil jasny brąz.... Nie farbuje tymi bez amoniaku. Miesiąc temu spróbowałam i po 3 myciach kolor zszedł

Dziewczyny, nie będę zakładała nowego wątku na to pytanie więc może mi po prostu powiecie tutaj :) jak to jest z tym farbowaniem włosów? Wiem, że nie poleca się takiego zabiegu w pierwszym trymestrze ale właśnie weszłam w drugi...A moje włosy błagają o farbowanie już. Mogę pofarbować włosy farbą bez amoniaku z drogerii? Chciałabym pójść do fryzjera ale zdarzają mi się mdłości cały czas i nie będę się czuła komfortowo chyba :/
Ja od poczatku ciąży zeszlam z czarnego w rudy rozjasniaczem.w poprzedniej miałam i czarny i blond i rudy,od poczatku farbowalam i wszystko ok.

Dajcie linka do zamkniętego bo ja z telefonu nie mogę a jestem u kolezanki

Ja farbowalam 2 tygodnie temu, bo już nie mogłam się na siebie w lustrze patrzeć. Zamiast miedzianego wyszedł bordo...Chyba to prawda, że w ciazy inaczej zupełnie farby chwytają. Na szczęście z biegiem dni mi się rozjaśnil. Tzn wciąż jest ciemny, ale już o rudym odcieniu, jakoś przeżyje :p.

Ja nic jeszcze nie czuję :-(. Skończyłam dziś 13 tydzień (czy to oznacza, że teraz jestem w 13 czy 14 tygodniu tak w ogóle?), wszystko jeszcze przede mną :-).

doliores ja mam fajny kombinezon do sprzedania (z tego co pamietam to tylko podszewka jestprzy nogawkach troszke pozaciagana od rzepow przy butach)
jak sie wykuruje to zrobie zdjecie i przesle na priva :)\

ja farbowalam, wlosy jakies 2 tyg temu wszystko bylo ok

natasza gratki wizyty :-)

babydust suuuuuuuuper to czekam

Szaj tzn, że jestes w 14 :-) chociaz moja ginka liczy skończone tyg - odwrotnie :p to może dlatego mi 1 raz ciemny blond załapał na mega ciemny??? :o nie pomyślałam.. ale 3 mycia i jest ok.. chociaż byłam przerażona bo z słomianego -wyblaklo żołtego nagle mam ciemno :p

Karina a Ty miałaś toxo i cyto za darmo? Bo u mnie ok 30€ kosztuje :-(

A w pierwszej początek w Pl miałam i robiłam to toxo nie miałam i robiłam co jakis czas..

reklama
Gratuluje udanych wizyt .
Doliores - 110/116 ? Matko to moj jest ponad rok starszy i nosi ten rozmiar - a ogolnie jest jednym z wyzszych chłopców :szok:

ja jakos boje sie farbowac .

Do góry