reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja niestety też tego brzuszkowego wątku nie widzę... :-(

Gratuluję tym co czują już swoje maluszki. Ja czuję z każdym dniem co raz wyraźniej.

Natasza gratuluję udanej wizyty.
Musli z farbowaniem nie pomogę bo swoich włosów nie farbuję. Lubię swój naturalny kolor i jak na razie siwe nigdzie się nie pojawiają więc jest ok.

reklama
Ja właśnie wczoraj farbowalam włosy. Koleżanka robila i chwycilo na jasnorudo.... Aby wyjaśnić. Zawsze robiłam ta sama farba i wychodzil jasny brąz.... Nie farbuje tymi bez amoniaku. Miesiąc temu spróbowałam i po 3 myciach kolor zszedł

Dziewczyny, nie będę zakładała nowego wątku na to pytanie więc może mi po prostu powiecie tutaj :) jak to jest z tym farbowaniem włosów? Wiem, że nie poleca się takiego zabiegu w pierwszym trymestrze ale właśnie weszłam w drugi...A moje włosy błagają o farbowanie już. Mogę pofarbować włosy farbą bez amoniaku z drogerii? Chciałabym pójść do fryzjera ale zdarzają mi się mdłości cały czas i nie będę się czuła komfortowo chyba :/
Ja od poczatku ciąży zeszlam z czarnego w rudy rozjasniaczem.w poprzedniej miałam i czarny i blond i rudy,od poczatku farbowalam i wszystko ok.

Dajcie linka do zamkniętego bo ja z telefonu nie mogę a jestem u kolezanki

Ja farbowalam 2 tygodnie temu, bo już nie mogłam się na siebie w lustrze patrzeć. Zamiast miedzianego wyszedł bordo...Chyba to prawda, że w ciazy inaczej zupełnie farby chwytają. Na szczęście z biegiem dni mi się rozjaśnil. Tzn wciąż jest ciemny, ale już o rudym odcieniu, jakoś przeżyje :p.

Ja nic jeszcze nie czuję :-(. Skończyłam dziś 13 tydzień (czy to oznacza, że teraz jestem w 13 czy 14 tygodniu tak w ogóle?), wszystko jeszcze przede mną :-).

doliores ja mam fajny kombinezon do sprzedania (z tego co pamietam to tylko podszewka jestprzy nogawkach troszke pozaciagana od rzepow przy butach)
jak sie wykuruje to zrobie zdjecie i przesle na priva :)\

ja farbowalam, wlosy jakies 2 tyg temu wszystko bylo ok

natasza gratki wizyty :-)

babydust suuuuuuuuper to czekam

Szaj tzn, że jestes w 14 :-) chociaz moja ginka liczy skończone tyg - odwrotnie :p to może dlatego mi 1 raz ciemny blond załapał na mega ciemny??? :o nie pomyślałam.. ale 3 mycia i jest ok.. chociaż byłam przerażona bo z słomianego -wyblaklo żołtego nagle mam ciemno :p

Karina a Ty miałaś toxo i cyto za darmo? Bo u mnie ok 30€ kosztuje :-(

A w pierwszej początek w Pl miałam i robiłam to toxo nie miałam i robiłam co jakis czas..

reklama
Gratuluje udanych wizyt .
Doliores - 110/116 ? Matko to moj jest ponad rok starszy i nosi ten rozmiar - a ogolnie jest jednym z wyzszych chłopców :szok:

ja jakos boje sie farbowac .

Do góry