reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Witam nowe kwietniówki, gratuluje udanych wizyt!

Ja jutro sie wybieram, dostałam wyniki badań krwi min na toksoplazmoze z tego co patrzyłam w necie to jest ok, a co wy o tym sądzicie IgM(-), IgG(+) 73,6?
troche mi to w głowie zamieszało, a nic nie wiedziałam ze miałam toxo.

Witam nowe kwietniówki, gratuluje udanych wizyt!

Ja jutro sie wybieram, dostałam wyniki badań krwi min na toksoplazmoze z tego co patrzyłam w necie to jest ok, a co wy o tym sądzicie IgM(-), IgG(+) 73,6?
troche mi to w głowie zamieszało, a nic nie wiedziałam ze miałam toxo.

Ja tokso IgM miałam 0,83 a IgG 163 i powiedziała położna że ok bo tzn ze przehodzilam tokso i mam przeiwiala podobnie mam z różyczka

To jutro czas na nas z tego co pamietam najpierw ja później Ty ale bedzie dobrze- musi być :-)

Neta supet gratuluje

neta82 gratuluje udanej wizyty !! :tak:

A ja poszlam z moim na zakupy, myslalam ze jak sie przewietrze to przejdzie mi bol glowy ktory mam od rana, a nic nie pomoglo, boli dalej... tabletke bralam w poludnie, pomogla minimalnie i znow mnie mocno boli... a jak sie schylam to juz bol niesamowity.... poradzcie co moge jeszcze wziasc...

Asiorek78 zastanawia mnie u ciebie wynik IgG(+) 73,6 a jakie masz normy? na moim wyniku pisze IgG wynik ujemny i mam 0,9 przy normie < 6,40 a przy IgM tez wynik ujemny i mam <0,10 a norma <0,90, no chyba ze ja mam zly? ale nic mi gin nie mowil hmmm:tak:

reklama
Do góry