reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
padam w tym domu, ja chcę do ludzi!!!
Ja też od czwartku nigdzie nie wychodzimy. starsza się rozchorowała - 3dni gorączki, a teraz straszny kaszel, no, a od wczoraj mała też gorączka i kaszel Płakać się chce.padam w tym domu, ja chcę do ludzi!!!
kifsi
Dobry
czytam was eko mamusie ale weny brak na pisanie
żyjemy od choroby do choroby Tymek zaczął w końcu chodzić przed roczkowa wizyta kardiologiczna zaliczona , teraz czekam aż odejdą precz wszystkie przeziębienia , katarki itp. bo mamy zaległe szczepienia
aga - ja wole parasolki mamy spacerówke z jedną rączką składaną na płasko ale służyła tylko teściowej zawsze mi się wydawało ,że jednak więcej miejsca zajmuje ale to może wina naszego egzemplarza
aneczka- czy mi sie wydaje czy twoja dwojeczka tez tego samego dnia urodzona ?
zdrówka dla chorowitków
pozdrawiamy i miłego dnia
czytam was eko mamusie ale weny brak na pisanie
żyjemy od choroby do choroby Tymek zaczął w końcu chodzić przed roczkowa wizyta kardiologiczna zaliczona , teraz czekam aż odejdą precz wszystkie przeziębienia , katarki itp. bo mamy zaległe szczepienia
aga - ja wole parasolki mamy spacerówke z jedną rączką składaną na płasko ale służyła tylko teściowej zawsze mi się wydawało ,że jednak więcej miejsca zajmuje ale to może wina naszego egzemplarza
aneczka- czy mi sie wydaje czy twoja dwojeczka tez tego samego dnia urodzona ?
zdrówka dla chorowitków
pozdrawiamy i miłego dnia
aneczka1984
Hej!
Asia - zdrówka!
Kuklaki - jak mozesz isc spac z Małą, to super, mnie się juz praktycznie nie zdarza, ciagle cos :-(
Kifsi - to trzymajcie sie zdrowo! Co do urodzin, to nie - Starsza z 31.05, a Mały z 2.04.
Ja dziś znowu smuty powrzucam :-( Młody się budzi w nocy jak nowoodek, dzisiaj było chyba z 5 czy pobudek, Myslałam, ze jak sie od cyca odstawimy, to bedzie lepiej, ale nie. Je co max 4 godziny, nie da rady większych przerw, próbuję go oszukać wodą, czy rozrzedzonym mlekiem, to zasypia na 10 minut i znowu. Dostanie butlę i zasypia na te 2-3 godziny, potem kręci sie , stęka wzdycha. A dziś 5.30 juz wyspany i w świetnym humorze. Wymiękam już z tym, nie wiem, co robić. I ten głód nocny, w dzien je naprawdę sporo, no noc micha kaszki i godny. A chudy jest, nawet nigdy pućków nie miał. Kurde, ze Starszą to samo było, chyba cos źle robimy.
I łazi za mną wszędzie, nogi uwieszony, nic nie mogę zrobić bez jego towarzystwa :-(
Ale ponarzekałam. Chociaz tyle mojego :-) Wasze też takie cyce?
Na szczęście dzis kolezanka z siedmiomiesieczniakiem przychodzi, bo bym juz chyba zwariowała.
Milego!
Asia - zdrówka!
Kuklaki - jak mozesz isc spac z Małą, to super, mnie się juz praktycznie nie zdarza, ciagle cos :-(
Kifsi - to trzymajcie sie zdrowo! Co do urodzin, to nie - Starsza z 31.05, a Mały z 2.04.
Ja dziś znowu smuty powrzucam :-( Młody się budzi w nocy jak nowoodek, dzisiaj było chyba z 5 czy pobudek, Myslałam, ze jak sie od cyca odstawimy, to bedzie lepiej, ale nie. Je co max 4 godziny, nie da rady większych przerw, próbuję go oszukać wodą, czy rozrzedzonym mlekiem, to zasypia na 10 minut i znowu. Dostanie butlę i zasypia na te 2-3 godziny, potem kręci sie , stęka wzdycha. A dziś 5.30 juz wyspany i w świetnym humorze. Wymiękam już z tym, nie wiem, co robić. I ten głód nocny, w dzien je naprawdę sporo, no noc micha kaszki i godny. A chudy jest, nawet nigdy pućków nie miał. Kurde, ze Starszą to samo było, chyba cos źle robimy.
I łazi za mną wszędzie, nogi uwieszony, nic nie mogę zrobić bez jego towarzystwa :-(
Ale ponarzekałam. Chociaz tyle mojego :-) Wasze też takie cyce?
Na szczęście dzis kolezanka z siedmiomiesieczniakiem przychodzi, bo bym juz chyba zwariowała.
Milego!
kifsi
aneczka - myślałam,że z tego samego dnia jak u mnie moi, bo ci się suwaczki pokrywają Tymek też cycuś mamusi z tesciowa zostanie ,ale z tatusiem już nie nawet pobiegać wieczorem nie mogę bo ryk jest jak mu znikam na dłużej ale walczymy z tym i zostaje z tatusiem jak jesteśmy sami to łazi za mną krok w krok , jedynie jak W wraca z przedszkola to się z nim potrafi zabawić
Asia zdrówka dla Was
Ania nie no moja w domu to za tatą bardziej ale jak jest w domu A jak ze mną to w miarę umie się sobą zająć. Czasem prZyjdzie i marudzi ale nie cały czas. A w nocy budzi się z raz czy dwa. Ale kładę ją daje misia i idzie spać dalej.
Dzięki za opinię. Zamówiłam ten wózek Bomiko zobaczmy jak prZyjdzie jaki sie okaze
Ania nie no moja w domu to za tatą bardziej ale jak jest w domu A jak ze mną to w miarę umie się sobą zająć. Czasem prZyjdzie i marudzi ale nie cały czas. A w nocy budzi się z raz czy dwa. Ale kładę ją daje misia i idzie spać dalej.
Dzięki za opinię. Zamówiłam ten wózek Bomiko zobaczmy jak prZyjdzie jaki sie okaze
reklama
Moja też mamina. I ewentualnie babcina. Z moją mamą jak do niej idziemy to nawet więcej czasu spędza niż ze mną. Leci za nią wszędzie. A w domu nawet są chwile, że zabawi się sama, ale to są chwile. Z tatą owszem pod warunkiem, że mama jest w zasięgu wzroku. Ze starszą również się pobawi, ale zaraz są kłótnie :-\ . Ale jak jestem w kuchni to wpycha się między mnie a szafke/stół, a jak Roksi stanie obok mnie to przychodzi i wpycha się między nas zazdrośnica