reklama
No właśnie zaglądanie to nie taka prosta sprawa, najlepiej jak jest odchylona do tyłu i się śmieje, albo krzyczy to w miate szeroko otworzy buźke. A co do macania, też muszę to zrobić w miare szybko trafić z boku za zębami, bo jak trafie z przodu to chapsnie ząbkami, że zaboli
aneczka1984
Fanka BB :)
Hej!
Witam się po weekendzie. Niestety, Wojtuś znowu chory i znowu krtań :-( Tragedii nie ma, od razu poszłam do lekarza, więc się nie rozwinęło. A poza tym, nic się nie dzieje . Walczymy z nocnym jedzeniem powoli.
Netta - czy ja dobrze widzę? :-) taki ciekawy suwaczek masz :-)
Trzymajcie się, Mamusie!
Witam się po weekendzie. Niestety, Wojtuś znowu chory i znowu krtań :-( Tragedii nie ma, od razu poszłam do lekarza, więc się nie rozwinęło. A poza tym, nic się nie dzieje . Walczymy z nocnym jedzeniem powoli.
Netta - czy ja dobrze widzę? :-) taki ciekawy suwaczek masz :-)
Trzymajcie się, Mamusie!
aneczka1984
No to super! Gratulacje! Nudnych 9 miesięcy. A to Wasze drugie czy trzecie dziecko?
Aga - czytam was, al albo nastroju nie mam, albo czasu. I tak naprawdę się nic nie dzieje, nie ma o czym pisać. Wiosny potrzebuję, to może trochę więcej optymizmu będę miała.
Aga - czytam was, al albo nastroju nie mam, albo czasu. I tak naprawdę się nic nie dzieje, nie ma o czym pisać. Wiosny potrzebuję, to może trochę więcej optymizmu będę miała.
kifsi
hej
aneczka - ja mam tak samo czytam na bieżąco , ale na pisanie albo czasu brak albo weny jak troche wolnego czasu to łapie oddech , próbuje coś szyć ( to akurat poprawia nastrój) albo szukam ofert pracy bo nieubłaganie zbliża się dzięń kiedy kończy się radosny rok z dzieckiem oj cieżko to widze bo Tym cały mamusiowy z tatusiem nawet na 15 minut nie zostanie bo ryk
netta - ogromne gratulacje
aneczka - zdrówka
asiatipl- gratki kolejnego zębola ja ostatnio podczas śmiechu dojrzałam delikatnie prześwitującą trójke
miłego wieczorku
aneczka - ja mam tak samo czytam na bieżąco , ale na pisanie albo czasu brak albo weny jak troche wolnego czasu to łapie oddech , próbuje coś szyć ( to akurat poprawia nastrój) albo szukam ofert pracy bo nieubłaganie zbliża się dzięń kiedy kończy się radosny rok z dzieckiem oj cieżko to widze bo Tym cały mamusiowy z tatusiem nawet na 15 minut nie zostanie bo ryk
netta - ogromne gratulacje
aneczka - zdrówka
asiatipl- gratki kolejnego zębola ja ostatnio podczas śmiechu dojrzałam delikatnie prześwitującą trójke
miłego wieczorku
aneczka1984
Netta - to chylę czoła! Trójka to już niezłe wyzwanie. Ale jak podrosną i minie najtrudniejszy okres, to sama radość potem. I dzieciaki będą się wspierać :-)
reklama