reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No właśnie zaglądanie to nie taka prosta sprawa, najlepiej jak jest odchylona do tyłu i się śmieje, albo krzyczy to w miate szeroko otworzy buźke. A co do macania, też muszę to zrobić w miare szybko trafić z boku za zębami, bo jak trafie z przodu to chapsnie ząbkami, że zaboli :p

Hej!
Witam się po weekendzie. Niestety, Wojtuś znowu chory i znowu krtań :-( Tragedii nie ma, od razu poszłam do lekarza, więc się nie rozwinęło. A poza tym, nic się nie dzieje . Walczymy z nocnym jedzeniem powoli.
Netta - czy ja dobrze widzę? :-) taki ciekawy suwaczek masz :-)
Trzymajcie się, Mamusie!

Ania jakoś Cię nie było ostatnio :)

A U nas po staremu no oprócz tego ze mala z łóżka sie nauczyła schodzić ;)aa i przy telewizorze nam majstruje bo sięga do przyciskow
Sprzątać trzeba bo zaraz święta A potem roczek ! :D

No to super! Gratulacje! Nudnych 9 miesięcy. A to Wasze drugie czy trzecie dziecko?
Aga - czytam was, al albo nastroju nie mam, albo czasu. I tak naprawdę się nic nie dzieje, nie ma o czym pisać. Wiosny potrzebuję, to może trochę więcej optymizmu będę miała.

hej :)

aneczka - ja mam tak samo :( czytam na bieżąco , ale na pisanie albo czasu brak albo weny :( jak troche wolnego czasu to łapie oddech , próbuje coś szyć ( to akurat poprawia nastrój) albo szukam ofert pracy bo nieubłaganie zbliża się dzięń kiedy kończy się radosny rok z dzieckiem :( oj cieżko to widze bo Tym cały mamusiowy z tatusiem nawet na 15 minut nie zostanie bo ryk :(

netta - ogromne gratulacje :):)

aneczka - zdrówka :)

asiatipl- gratki kolejnego zębola :) ja ostatnio podczas śmiechu dojrzałam delikatnie prześwitującą trójke :)

miłego wieczorku :)

netta82 wow, gratki. Staraliście się,czy samo wyszło? Ja po roku mogę powiedzieć, że zazdroszczę. Ja raczej napewno 3 mieć nie będę, już nie dałabym rady, z dwójką mam naprawdę dość. :p

Netta - to chylę czoła! Trójka to już niezłe wyzwanie. Ale jak podrosną i minie najtrudniejszy okres, to sama radość potem. I dzieciaki będą się wspierać :-)

reklama
Netto gratuluję i podziwiam :) fakt trójka to wyzwanie napewno. Mi z jedną czasu brakuje ale tak jak Ania pisze uważam ze jak minie ten trudny okres to pozazdrościć takiej trojeczki kochanej :)

Do góry