reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No właśnie zaglądanie to nie taka prosta sprawa, najlepiej jak jest odchylona do tyłu i się śmieje, albo krzyczy to w miate szeroko otworzy buźke. A co do macania, też muszę to zrobić w miare szybko trafić z boku za zębami, bo jak trafie z przodu to chapsnie ząbkami, że zaboli :p

Hej!
Witam się po weekendzie. Niestety, Wojtuś znowu chory i znowu krtań :-( Tragedii nie ma, od razu poszłam do lekarza, więc się nie rozwinęło. A poza tym, nic się nie dzieje . Walczymy z nocnym jedzeniem powoli.
Netta - czy ja dobrze widzę? :-) taki ciekawy suwaczek masz :-)
Trzymajcie się, Mamusie!

Ania jakoś Cię nie było ostatnio :)

A U nas po staremu no oprócz tego ze mala z łóżka sie nauczyła schodzić ;)aa i przy telewizorze nam majstruje bo sięga do przyciskow
Sprzątać trzeba bo zaraz święta A potem roczek ! :D

No to super! Gratulacje! Nudnych 9 miesięcy. A to Wasze drugie czy trzecie dziecko?
Aga - czytam was, al albo nastroju nie mam, albo czasu. I tak naprawdę się nic nie dzieje, nie ma o czym pisać. Wiosny potrzebuję, to może trochę więcej optymizmu będę miała.

hej :)

aneczka - ja mam tak samo :( czytam na bieżąco , ale na pisanie albo czasu brak albo weny :( jak troche wolnego czasu to łapie oddech , próbuje coś szyć ( to akurat poprawia nastrój) albo szukam ofert pracy bo nieubłaganie zbliża się dzięń kiedy kończy się radosny rok z dzieckiem :( oj cieżko to widze bo Tym cały mamusiowy z tatusiem nawet na 15 minut nie zostanie bo ryk :(

netta - ogromne gratulacje :):)

aneczka - zdrówka :)

asiatipl- gratki kolejnego zębola :) ja ostatnio podczas śmiechu dojrzałam delikatnie prześwitującą trójke :)

miłego wieczorku :)

netta82 wow, gratki. Staraliście się,czy samo wyszło? Ja po roku mogę powiedzieć, że zazdroszczę. Ja raczej napewno 3 mieć nie będę, już nie dałabym rady, z dwójką mam naprawdę dość. :p

Netta - to chylę czoła! Trójka to już niezłe wyzwanie. Ale jak podrosną i minie najtrudniejszy okres, to sama radość potem. I dzieciaki będą się wspierać :-)

reklama
Netto gratuluję i podziwiam :) fakt trójka to wyzwanie napewno. Mi z jedną czasu brakuje ale tak jak Ania pisze uważam ze jak minie ten trudny okres to pozazdrościć takiej trojeczki kochanej :)

Do góry