reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Asia moja jak babcie widzi to się wyrywa od razu bo chce żeby ona ja wzięła. Płacz jest jak ja wezmę na ręce zeby dała jej sie chociaż rozebrać ;)
No i nie ma problemu zeby z nią została. Jeszcze mi papa zrobi i od paru dni buzi daje ;)

reklama
Hello
O wasze babcine. Moja też zostaje jak trzeba ale to sie raz na ho ho zdaża. Do sąsiadki ją ostatnio zanosze jak chce poodkurzać bo mi ryczy jak tylko wyciągne odkurzacz, i siedzi z nią i też nawet nie chce do mnie jak po nią ide. A za mną też cały czas. Czasami sama się zabawi ale rzadko a jak co to musze być w tym samym pomieszczeniu.
A taka cycowa znowu że szok. Dzisiaj ją po spacerze rozbierałam a ta mi za bluzke ciągła żeby cyca dać.
Całe rano na cycu jak w łóżku i pół nocy też.

Aneczka bez cyca też sie tak budzi:-(

Asiatipl ale masz zazdrośnice:-))

Kuklaki pewnie nie chce tak do Ciebie bo jak gdzieś indziej jest to wszystko Nowe i ciekawe :)
Moja tez jak gdzieś pójdziemy z nią to jak się zajmie to rodziców nie widzi. A potem jeszcze ciężko ja oderwać od zabawy ;)

Heh ciekawe jak moja by miała jakby dalej karmione była... :) teraz to już nawet ja nie interesuje co ja tam mam. Szamocze się czasem po mnie ale nawet nie zwraca uwagi ze tam jest coś z czego jeszcze niedawno jadła ;)

Aga , już zapomniała co tam za rarytas hahaha.

A małą jak biorą to większość czasu na rękach więc wydaje mi sie że przez to sie podoba.

No ja też mówie żeby nie bo potem chodzi za mną i ręce wyciąga i mamamama. Ale do teściowej to jak do ściany.
Dobranoc

Ehh moja mama na szczęście nie nosi ale inne rzeczy czasem robi po swojemu. Daje jej czasem herbaty naszej zwykłej albo herbate Mojego gdzie on sporo slodzi...
A dziś jak zrobiłam soczku tylko kubek coś kapal i mówię ze nie dawać jej zeby sama piła tylko przytrzymać tą stroną co nie leci. To wzięła i z butelki jej dala... Jak ona z kubka już piję jakiś czas temu. Dziecko rok czasu i mam jej teraz butelkę znów dawać...

Tak to jest. Nie słuchają a jak coś powiesz to jeszcze foch.
Kurde ja mojej z kubka nie daje bo cała mokra.

ja jej z tego 360 ale zabieram jak widze ze nie pije, bo jak nim machnie za mocno to tez chlapie wszedzie

daj spokoj, ja wiem ze jak mnie nie ma to i tak po swojemu robi.. i moj tez

reklama
U nas kurde kolejny zębol wyszedł - 9 (czwórka,lewa, górna), myślałam, że mamy spokój na chwile, a tu lipa, i ta choroba, a zwłaszcza okropny katar to pewno przez to, swoją drogą zaraziła się od starszej, ale zębol dołożył swoje. W życiu na to bym nie wpadła. Przez przypadek coś mi białego zaświeciło przy zabawie, macam a tam ząbek.

Do góry