reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Niestety mała tym razem wygrała, zaczęła się wiercić krecić i oczywiście płakać, 1min snu, 2 płaczu, i tak ciągle, wkońcu ją wzięłam do siebie, oczywiście od razu unęła jak kamień :-\

reklama
Asiatipl moja usypia ale nie da sie odłożyć. Włącza alarm jak tylko dotknie łóżeczka to ryk. I tak pare razy aż mi sie uda ją odłożyć. A jak sie obudzi jak ja w łóżku koło drugiej w nocy to jak u ciebie do łóżeczka nie da sie odłożyć a ze mną zaraz usypia.

Aga bo ja myślałam że gdzieś za granicą mieszkasz, bo ostatnio pisałaś że u ciebie coś też ciężko dostać czy coś :-)

Hej! Zyję, czytam , ale czasu brak i weny trochę też. Nic sie nie dzieje specjalnego, zęby w natarciu, aż nurofen w weekend poszedł w ruch. I tyle :-)
A u Was co tam?
Urodzinki się zaczną niedługo!!!

znowu mi sie posty nie chca z tel dodawac...
Niezle macie z tym zasypianiem, kurcze to ja moja w dzien klade i wychodze a wieczorem mleko pije u nas jeszcze na moich kolanach potem ide ja polozyc przykryje i roznie czasem chwile stoje czasem pomalu wychodze i jest ok i spi ;) w nocy jak sioe budzi to ja klade tak samo i zazwyczaj zasypia

Kuklaki u mnie nie wszystko idzie dostac bo to male miasto ;)

Aneczka a no zaraz sie zaczna ;) jakie plany na roczek ? co urzadzacie? ;)

Ja szukam spacerowki dla Malej jakiejs...

reklama
a, ok, w tej bomiko zdawało mi się, że gdzieś wyczytałam, ze nie parasolka. To juz nie wiem, podobne, które Ci na oko się bardziej podoba albo opinie poczytaj.

Do góry