reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Z tymi choróbskami.:-\ U nas względnie dobrze. Mała zaczyna nocki przesypiać. Czasem jest jedna pobódka na cyca, a czasem nie. No zdażają sie i dwie pobódki, ale już coraz rzadziej więc luzik. Znów zaczynam ją odkładać do łóżeczka. Znaczy wieczorem kładę do łóżeczka, a na pierwszej pobódce biorę do siebie, ale myślę, żw jak się wezmę q sobie zbiorę to będę starała się po cycu odkładać znowu, ale to zaś. Zebów 8 i mam nadzieję na chwilę przerwy :-\.
Zazdroszczę silnej woli z rzucaniem karmienia, ja w planach mam karmienie do 2 lat, choć szczerze to czasem mam wrażenie, że to moje karmienie zbędne jest -po za nocami. Czasami wydaje mi się, że robie za smoczek ;-)

reklama
Hej!
Netta - mam nadzieję, że Was nie złapie.
Asiatipl - no ja też czasem robiłam za smoczek-uspokajacz, a to nie o to chyba chodzi.
U nas dziś nocka znowu taka sobie, a juz było tak ładnie, zdarzało mi się 5-6 godzin ciągłego snu. I nie śpię od 5.30. Nie wiem, czy Mały odstawienie przeżywa, dzisiaj rano mnie a bluzkę ciągnął. Ja na pewno przeżywam, tzn. hormony mi szaleją, bo zmiana nastrojów jak w ciąży. Niestety, głównie nastrój do d..y :-(
Asia - przypomniało mi się - pisałaś kiedyś o jakiś znajomych, którym się dziecko wcześniej urodziło, bo nie pojechała do szpitala z sączącymi się wodami. Wiesz co z Maluszkiem?
Trzymajcie się!

Wow Asia 8zebow :)
A co do odstawiania to silniejsza wolę musiałam mieć jak uczyłam Maję zasypiac samodzielnie :)

A nocka nasza w miarę

Nauczka rozchmurz się ;) bo jak nie to będę musiała poszukać czegoś na poprawe humoru ;)

Asia - przypomniało mi się - pisałaś kiedyś o jakiś znajomych, którym się dziecko wcześniej urodziło, bo nie pojechała do szpitala z sączącymi się wodami. Wiesz co z Maluszkiem?
Trzymajcie się!
Mam z nimi jako taki kontakt, dałam im kołyskę, teraz trochę ubranek i rozliczałam pita dciewczynie. Nie bardzo mi było wypytywać, ale wiem, że mały rośnie. Jest zdrowy przybierz na wadze. Urodził się to ważył 1300gr, ze szpitala wyszli po 3tyg:confused: chyba już dobrze nie pamiętam wiem, że mały miał przekroczyć 2100. Widziałam zdjęcia to był niesamowicie malutki. Teraz jest dobrze. Jeżdżą z nim regularnie po różnych lekarzach, bo ciągle robią mu jakieś badania, ale maluszek jest silny. Szkoda tylko, że niestety nie wszyscy rodzice dorośli do tej roli. :(

Cześć.

Asiatipl dobrze że rośnie i że jeżdżą na kontrole i badania.

Aneczka kijowo z tym nastrojem. Mam nadzieje że ci sie poprawi.

Moja dzisiaj zasnęła o 22 ale dłużej drzemke miała więc to przez to.
Tak to nic nowego :-)

moja dzis wstala wpol do 8. ale jej wybaczam bo cala noc przespana z jedna pobudka na chwile ;) no i na drzemke szybciej przez to poszla ;)

ehh cos mi nie chce w tel ostatnio aplka dodawac postu...

moja dzis wstala wpol do 8. ale jej wybaczam bo cala noc przespana z jedna pobudka na chwile ;) no i na drzemke szybciej przez to poszla ;)

ehh cos mi nie chce w tel ostatnio aplka dodawac postu...
Aga wpół do 8 -:oops: moja jak do 7 pośpi to rekord dziś 20 po 6, była na nogach(dosłownie):p
Ale za to chodzi spać max o 20.

reklama
Do góry