reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Nina jest z 18 kwietnia Wiadomo że co jakiś czas glebę zalicza ale zaraz znajduje podparcie wstaje i dalej leci, czasem dla odpoczynku czworakuje ale większość dnia na dwóch nogach. Widzę że te buziaki z otwartą buzia to norma u niemowląt, mojej czasem zdarza się ugryźć przy tym buziaku. A jak awanturuje się o pierś, ciągnie bluzkę, wsadza głowę i daje buziaki w cyca.

Dziewczyny czasu któraś z was myśli już o młodszym rodzenstwie dla maluszka?

reklama
ale ruch :-) fajnie :-)
lookata - to Twoja błyskawica, nieźle, gratulacje :-) My o rodzeństwie nie myślimy, bo Wojtuś ma już siostrę, więc norma wyrobiona ;-)
Kifsi - zdrówka! nie dawajcie się chorobom!
Lecę, bo jutro przyjezdza Wojtka chrzestny z rodziną (synek pół roku :-) i mam co robić
papa

Lookata wow to szybko poszla :)
My narazie rodzenstwo nieee... ;) ja jestem bez pracy i wole najpierw cos znalezc zeby znow nie zostac bez niczego na okres ciazy i jak sie malenstwo urodzi, tym bardziej ze dwojka to juz tez wydatek jednak wiekszy. Poza tym czasem mi czasu brak przy niej a gdzie teraz drugie male jeszcze. Wole najpierw troche odchowac jedno, zeby bylo ciut bardziej samodzielne. I wtedy moze zachce drugie dziecko :)

Wow lookata, szybka Twoja. Myślałzm, że mojej tak się śpieszy, a tu proszę.
Moja chodzi ale z oparciem, jak tylko za daleko ma między jrdnym meblem, a drugim to puści się i zrobi sama kilka kroczków. Z tym szukaniem cyca moja też tak robi szuka po dekoldzie, a jak tylko znajcie kawałek gołej skóry zaczyna ssać.
No i wychodzą kolejne ząbki, 7 już prawie wyszedł, i 8 w natarciu. Tak więc ostatnie noce maskra, ale dzisiejsza była najpiękniejsza, cała od 22 przespana do 6;30

Asia A które ząbki już macie?
Pytam bo Maja ma na dole jedynki i Na górze jedynki i dwójki i myślę czy to możliwe ze na dole nic nie idzie A na gorze trójki by szły. Bo dziąsła tam takie jasne jakby miały wyjść A na dole jakoś nie widać nic

Aga- myślę, że to jak najbardziej możliwe. Koleżanki córka ma na dole jedynki i czwórki (rok i 4 m-ce), a na gorze 1,2 i 4, trójek wcale na razie.
Jak tam weekend?
U nas cudownie - wczoraj przez parę godzin było u nas w domu 8 dorosłych i 4 dzieci :-) uwielbiam. a potem został Wojtka chrzestny z rodziną na noc i poszłam spać o drugiej. cudowna taka odskocznia :-) Miłego wieczora!

A U nas wczoraj tylko koleżanka dziś też tyle ze mój dziś w końcu wolne i cały dzień w domu bo tak to ostatnio Bardzo dużo pracuje. A mnie kaszel męczy i głową boli jak głową ruszam i patrzę na boki... oj oby małej nic nie zlapalo...

Hmm to będę zaglądać za parę dni i sprawdzać czy coś wyszło :)

Aga u nas na dole jedynki i dwójki, na górze jedynki, teraz wyszła jedna dwójka, no i zaraz druga. Ale myślę, że możliwe jest aby 3 wyszły. Z tą kolejnością to nie ma chyba reguły, jest jakiś ogólny schemat, ale to tylko schemat. U nas najpierw wyszły 3 na dole potem długo długo nic, potem góra, potem dolna druga dwójka, no a teraz górne.

Wiem ze te schematy to nie zawsze się zgadzają ale zeby aż tak ;) myślałam ze jak u góry dwójki to teraz chociaż na dole by poszły zeby po równo było ;)

reklama
Hej :)

Lokata - gratuluje chodzenia :) mój Tym to leniwiec w porównaniu do starszaka który w jego wieku już wszędzie śmigał :)

Aga - u nas w sumie 7 zębów na wierzchu :) poszło kolejno jedynki potem dwójki :) dwójki wylazły naraz :)

mam już dośc tej pogody :( obecnie wielka plucha na zwenątrz , raz pada , raz słońce i jak tu wyjść na spacer , na dodatek gigantyczny wiatr :(
starszy wrócił do przedszkola a ja z młodszym zamulam w domu , buuuuu ja chce już wiosne !!!!!!

a pamiętacie ,że ja szyje w wolnych chwilach :) za namową męza zrobiłam stronke na fb zapraszam do polubienia :)

www.facebook.com/sweetskullollipop

Do góry