reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej!
Aga - zagladam, ale czasu brak. Święta idą, okna trza myć i takie tam. Starsza przeziębiona znowu. Jutro wieczorem juz jedziemy do mojej mamy, maż będzie do pracy dojeżdzał, a my już przygotowania :-) Gratki ząbka! u nas brak apetytu na wszystko oprócz mleka i dużo śliny, wiec chyba też sie szykuje.

Eh ja też zaglądam,"ale złych nocy ciąg dalszy. Dziś znów próba, by mała sama spała w łóżeczku, zrobiłam małe przemeblowanie, mam nadzieje, że uda mi się ją przekonać do samodzielnego spania, zawsze to choć troszke lepsze spanie, bez kopniaków w brzuch i pięści w oko przy obracaniu się.:p
Narazie o 20 ją położyłam już dwa razy budziła się z płaczem(okropnym żalem):-[

Ehh Aneczka u mnie tez przygotowania, choc narazie wolno, same sprzatanie, moj w pracy cale dnie dopiero pojutrze ma wolne, wiec ja narazie odpuszczam sobie zakupy i gotowanie, bedzie na ostatnia chwile

Asia moja z placzem budzila sie tez jak probowalam zeby bez cycka zasypiala, no i wtedy po 3. nockach takich odpuscilam, sprobuje za jakis czas chyba znow, jak troche odstawie karmienia w dzien. Bo na drzemke w dzien tez juz ladnie sama zasypia, coraz czesciej bez zadnego placzu jak ja klade, wiec chyba przywykla, i wtedy bede chciala probowac znow wieczorem, ale to juz pewnie po Nowym roku :)

Aaa mamy 4 ząbek(pierwsza jedynka u góry)Czyżby złe sny były przez ząbka? Łudze sie że jak powychodzą już wszystkie jedynki będzie lepiej ;-) :p

Hej :)

jesem i żyjemy :) nawet jako tako :) na wszystko czasu brak , jak odrobiłam sie z szyciem prezentów to trzeba zakasać rękawy i posprzątać przed świętami :(

asia - gratki kolejnego zębola :)

pozdrawiam

Dziewczyny witam. ale inny ten BB:szok:
Ja nie wiem czemu nie zagladalam, nawet laptopa nie wlaczalam wcale. Sprzatanie, pranie, gotowanie, zakupy, tu ktos przyjdzie. Ostatnio przyjechala sasiadki corka na swieta to mi sie z mala pobawila i lazienke wysprzatalam bo tak to nie mam jak. M wraca pozno, a mloda jak sama siedzi do bek, towarzyska, musze z nia siedziec. Do innych prac jak gotowanie albo odkurzanie to do mei taia na plecy i ok ale w lazience to srodki czyszczace smierdza.
jak obiad mam gotowac to ja do siedzonka do karmienia i w telefonie piosenki na youtubie to siedzi wpatrzona.
Teraz pare dni mi chodzi pozno spac, albo zasnie a potem sie budzi i siedzi z godzine albo wiecej. Za to rano do 10 spimy. W dzien dzisiaj spala dwa x raz w wozku jak wracalam od tesciowej, a potem jak szlam na zakupy to w nosidelku na plecach mi spala.

Aneczka 1984 mi lekarz powiedzial ze moge dawac wszystkie warzywa tylko nie pomidor. A piosenki z yt tez u nas czasami przy jedzeniu sa. Czasami jak je to placze co chwile i nie wiem o co:oo::errr:

Gratuluje zabkow, moze sie dzieci uspokoja i beda lepiej spac. My dalej dwa zabki i nic wiecej narazie nie widac.

Kochanek mamusie :)
Życzę razem Z Mają wesołych, rodzinnych, zdrowych świat dla Was i waszych rodzin. Dużo wymarzonych prezentów i dużo radosci ;)

U nas radość już się zaczęła ;) mała zachwycony choinka, i już trzeba było ją odganiac od niej :D

reklama
Ja też życzę Wam wszystkiego co najlepsze i spokojnych, radosnych Świąt.
U nas też ze starszą ubrałyśmy wczoraj choinke, praca była utrudniona, bo malutka rozbierała. :p ;-)

Do góry