reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
Najlepszego, Dziewczyny! po 6 stycznia pewnie będę bardziej gorliwa. Bużka
aneczka1984
Fanka BB :)
Jak tam po imprezkach? my poszliśmy spać o 22.30 :-) Starość...
jakich tam imprezkach
Aneczka u nas byla tylko moja mama z bratem moim, posiedzielismy a po 12. dobranoc, tzn niestety nie dla wszystkich , bo o ile fajerwerki najwieksze mala przespala to przed 1. sie obudzila, i ja mialam po spaniu :/ poltora godz najpierw siedziala ze mna a potem ryk i dopiero przed 3. zasnela po nakarmieniu jej. ale dzis odnalazlam winowajce - druga jedynka juz na wierzchu, teraz czekamy na druga dwojke, mam wrazenie ze zaraz bedzie wylazic. No to mamy juz 5 zabkow
Aaa i u nas postep jest mala nie chciala zbytnio butli, ale ostatnio znow dalam jej pic z tego kubka 360 i napila sie, i to duzo wiecej niz z butelki jak jej dawalismy, a dzis rano z tego kubka wypila 100 mleczka
oby tak dalej
To co tam u was? mam nadzieje ze teraz juz po tych swiatecznych szalenstwach ktos tu sie pojawi czesciej, bo mam wrazenie ze tu sama jestem
Aneczka u nas byla tylko moja mama z bratem moim, posiedzielismy a po 12. dobranoc, tzn niestety nie dla wszystkich , bo o ile fajerwerki najwieksze mala przespala to przed 1. sie obudzila, i ja mialam po spaniu :/ poltora godz najpierw siedziala ze mna a potem ryk i dopiero przed 3. zasnela po nakarmieniu jej. ale dzis odnalazlam winowajce - druga jedynka juz na wierzchu, teraz czekamy na druga dwojke, mam wrazenie ze zaraz bedzie wylazic. No to mamy juz 5 zabkow
Aaa i u nas postep jest mala nie chciala zbytnio butli, ale ostatnio znow dalam jej pic z tego kubka 360 i napila sie, i to duzo wiecej niz z butelki jak jej dawalismy, a dzis rano z tego kubka wypila 100 mleczka
oby tak dalej
To co tam u was? mam nadzieje ze teraz juz po tych swiatecznych szalenstwach ktos tu sie pojawi czesciej, bo mam wrazenie ze tu sama jestem
Hejka u nas też rewelka sylwester. Chcieliśmy go spędzić rodzinnie na spokojnie sami. Zrobiliśmy zakupy pikolo, karmi, itp, paluszki, chipsy, zrobiłam przekąski, efekt taki, że o 21 wszyscy spali - po za mną, bo obiecałam córci, że na fajerwerki ją obudze, za 10 północ budziłam wszystkich, ale nikt nie raczył wstać, więc obejrzałam pokaz fajerwerków tak do 00:10 i poszłam spać, a że męczy mnie katar i małą niestety też to praktycznie wogóle nie pospałam do 5 rano, potem do 7 jakoś usnęłyśmy, ale bez rewelki. Wczoraj i dziś poprostu umieram już nie mówiąc o mrozacj, które mnie dobijają. No, ale jakoś może damy rade.
reklama
Hej wy to daleko do przodu z zębami widzę U nas dziś wyszedł kawałek pierwszej jedynki, późno co? Noce tylko ze mną przy cycu U siebie w łóżeczku tylko do północy max Fajnie byłoby przespać noc co? Mam koleżanki co całe noce przesypiaja od 4 mc ehh cudnie Szczęśliwego nowego roku!