reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

noworoczne-zyczenia.jpg

Załączniki

• noworoczne-zyczenia.jpg
    noworoczne-zyczenia.jpg
    80,9 KB · Wyświetleń: 161
reklama
jakich tam imprezkach ;)

Aneczka u nas byla tylko moja mama z bratem moim, posiedzielismy a po 12. dobranoc, tzn niestety nie dla wszystkich , bo o ile fajerwerki najwieksze mala przespala to przed 1. sie obudzila, i ja mialam po spaniu :/ poltora godz najpierw siedziala ze mna a potem ryk i dopiero przed 3. zasnela po nakarmieniu jej. ale dzis odnalazlam winowajce - druga jedynka :D juz na wierzchu, teraz czekamy na druga dwojke, mam wrazenie ze zaraz bedzie wylazic. No to mamy juz 5 zabkow :p

Aaa i u nas postep jest :) mala nie chciala zbytnio butli, ale ostatnio znow dalam jej pic z tego kubka 360 i napila sie, i to duzo wiecej niz z butelki jak jej dawalismy, a dzis rano z tego kubka wypila 100 mleczka ;)
oby tak dalej ;)

To co tam u was? mam nadzieje ze teraz juz po tych swiatecznych szalenstwach ktos tu sie pojawi czesciej, bo mam wrazenie ze tu sama jestem :p

Hejka u nas też rewelka sylwester. Chcieliśmy go spędzić rodzinnie na spokojnie sami. Zrobiliśmy zakupy pikolo, karmi, itp, paluszki, chipsy, zrobiłam przekąski, efekt taki, że o 21 wszyscy spali - po za mną, bo obiecałam córci, że na fajerwerki ją obudze, za 10 północ budziłam wszystkich, ale nikt nie raczył wstać, więc obejrzałam pokaz fajerwerków tak do 00:10 i poszłam spać, a że męczy mnie katar i małą niestety też to praktycznie wogóle nie pospałam do 5 rano, potem do 7 jakoś usnęłyśmy, ale bez rewelki. Wczoraj i dziś poprostu umieram już nie mówiąc o mrozacj, które mnie dobijają. No, ale jakoś może damy rade.

reklama
Hej wy to daleko do przodu z zębami widzę U nas dziś wyszedł kawałek pierwszej jedynki, późno co? Noce tylko ze mną przy cycu U siebie w łóżeczku tylko do północy max Fajnie byłoby przespać noc co? Mam koleżanki co całe noce przesypiaja od 4 mc ehh cudnie Szczęśliwego nowego roku!

Do góry