reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Jestem.
Wczoraj caly dzien sprzatalam. Dzisiaj u tesciowej bylam choinke stroic i zlecialo.

Kurde biedny dzidzius. Ja to nie rozumiem tego ze nie ida np bo sie boja ze im karza lezec, jak trzeba dla dobra dziecka to sie lezy, nie?

Zdrowka chorowitki, ja sie dzisiaj obudzilam i czuje ze mnie bieze, katar juz mam maly.

Wczoraj noc przespana bez cyca, jak sie budzilam to smoczka dawalam i tulilam bo spi ze mna. /zobaczymy jak dzisiaj.

reklama
Witam się i ja. Wczoraj pisałam, ale wcięło mi posta i drugi raz nie chciało mi się pisać. Wczorajsza noc tragiczna bek, bek, bek. Dziś już lepiej więc nie wiem o co chodziło, może brzuszek może coś innego, może ząbki, bo wydaje mi się, że całe górne dziąsła ma spuchnięte i czerwone znaczy ten przód, tak jakby te cztery przednie miały wyjść, ale może mi się tylko wydaje.
Współczuje chorób my obyśmy obyły się bez jak najdłużej. Ale nie wiem czy to ma związek, ale przy okazji ostatniej kupiłam małej kropelki z wit c i wtedy podawałam i teraz podaję tak profilaktycznie i może to jakoś ją/je uchroni.

Cześć dziewczyny nie znamy się bo nigdy nie korzystałam z tego forum Weszłam tu bo chciałam poczytać czy inne dzieci też tak budzą się na cyca jak moja córka Nina urodzona jest 18 kwietnia od początku tylko na piersi bez butelki i smoka Jest bardzo ruchliwa Gdy skończyła 6 mc zaczęła siadać zaraz potem raczkowac aktualnie stoi z podparciem i drepcze przy meblach Nienawidzi bezruchu toteż fotelik samochodowy i wózek to wrogowie chyba że na czas snu Zasypia tylko przy piersi i sprawdza jednym okiem czy mama nie ucieka wtedy po drzemce Siedem światów z nią ;) pozdrawiam wszystkie mamy

Kuklaki i jak tam nocki bez cycka ? ;)

U nas hmm staram sie jak sie obudzi przez 24. nie dawac cycka tylko uspokoic i klasc, tym sposobem, jakos sie udaje ze pote je kolo 1. i potem kolo 4. i tyle ;) lepsze to juz niz 4 pobudki w nocy :) jak sie juz unormuje to bede chciala to jakos zredukowac do jednego karmienia w nocy, a potem w ogole ;) ale to dalekie plany narazie chyba :p

Oj tak maja charakterki :)
U nas hmm tez mysle nad zabkami czy jakies nie ida bo mala ma czasem potoki sliny zbuzi od paru dni, i gryzc chce wszytsko, lacznie z rodzicami :szok:

hej. zyjemy, ale czasu brak. u nas dzis 6 czy 7 pobudek, nie wszystkie na cyca. maz wkracza do akcji, bo ja juz nie mam cierpliwosci. Ada juz poszla do p-kola, juz z nia ok.
Aga - to powodzenia w odcycowywaniu nocnym.
Asia - milej zabawy
trzymajcie sie!

A u mnie dzis 3 pobudki, fajnie ze pierwsza dopiero o 1. Ale po co jeszcze ta o 6.... I spac już nie chce.... A u nas nie przejdzie takie wstawanie, bo wtedy ba drzemke szybciej i do wieczora nie wytrzyma... Moglaby jeszcze usnać chociaż na pół godz

U nas też wyjątkowo też 3 pobudki. Na dzień dzisiejszy to luksus. Nie wiem o których godzinach, ale i tak całkiem dobrze się wyspałam.:p

reklama
Asia u nas się ostatnio zdarzały 2 i to mi lepiej pasowalo ;) tzn budzila się jeszcze po 23. Ale wtedy jej nie karmie już, i nie spie więc tego nie liczę ;)

Trzeba się zabrać za świąteczne porządki.
A tu znow cisza :p

Do góry