reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

dobry.
Ale tu cisza.
Kifsi trzymam sie bo co mam zrobic. Czasami mam momenty takie ale to chwilowe.
My nic na Mikolaja. Obkupilam ja w polsce.
Ide robic kaszke malej. Caly dzien cos robimy i nie ma czasu ani usiasc.
Zdrowka dla chorowitkow.

reklama
Ojej Ania to pech jakis... U nas już troche lepiej tzn my kaszlemy, ale mala już nie kicha więc szybko poszło, za to dzis nocka z pobudkami i 23., 2.,3.,5., i ostatecznie po 7. Wstala, masakra, za każdym razem nakarmilam i szla spac, o 23. Chcielismy ja bez karmienią uspac ale się darla i dopiero jaj cycka dałam to spokoj... I właśnie dlatego chcialabym odstawic już... Ehh ale jak, jak ona nie butelkowa :/ bledne koło

W dzien zasypia już sama, jeszcze płacze jak ja klade ale zostawiam i zaraz zasypia po 5 min. Więc może przywyknie w koncu i nadejdzie ten moment zasypiania bez lamentu ;)

Jak tam Wasze Mikołajki ? U nas już wczoraj prezenty były więc dzis już spokoj ;)

Hej :)

Kuklaki- tulam :)

Ania - zdroweczka :) lacze sie w bolu chorobowym :( moi ze spikami po kolana i kaszlem kolejny weekend :( na dodatek ja tez zasmarkana :(

Szalenstwo mikolajowe trwa :) prezenty rozpakowane - kawe mozna spokojnie wypic :)

Mikolaj przyniosl T zebre z ruchomymi klockami :)

A dla was mamusie najlepszego w mikolajki :)

Witam się.
u nas tak sobie - Ada trzeci dzień nic nie je, pije na szczęście, za godzinę znowu do lekarza idziemy. Na razie Mały nie złapał, odpukać. Schudła tak przez ten weekend, biedulka moja:-(
a, i jeszcze moja dwutygodniowa pralka szwankuje i musiałam do serwisu zgłosić. wkurza mnie cos takiego na maxa.

Ania zdrowka dla Ady, ehh szkoda dziecka, chcialabys jej pomoc a nie wiesz jak...

Dzis nocka lepiej, tzn byly trzy pobudki z czego trzecia kolo 4. i placz, a nie chcialam znow cyca dawac, bo niedlugo przed tym jadla, poczekalam, posiedzialam z nia godz i zasnela, no i spala do 9. wiec sie oplacilo ;)
Moze czasem musze ja faktycznie przetrzymac z tym karmieniem w nocy

Dobry Aneczka zdrowka dla malej. Z pralka nie fajnie, powinni nowa dac jak tak szybko sie psuje, masakra jakie teraz badziewie robia Aga tak trzymac. Kurcze ja mojej w nocy tez cyca daje na kazdy placz, musze to zmienic

reklama
Do góry