reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Czesc laski. Zyje. Dlugo mnie nie bylo.
Zmarla moja mama i bylam w polsce miesiac.
Teraz postaram sie bywac czesciej.
Niestety nie dam rady doczytac calego miesiaca.
Kifsi super ci idzie to szycie. Bardzo fajne rzeczy. Kiedy ty czas znajdujesz?:szok:

reklama
Hej!
Kuklaki - bardzo mi przykro:-(Trzymaj się jakoś...
Aga - kciuki za jutro
Kifsi - super te rzeczy. Ale szycie nie dla mnie, wkurzają mnie wszystkie manualne zajęcia;-)
U nas sporo zmian - po sobotnim całodziennym ryku (skok) Wojtuś zaczął dziś raczkować, na razie powoli, ostro ćwiczy siadanie oraz chce wstawać. Już się wyleczyliśmy, odpukać, Starsza poszła do pkola, pomału wracamy do codziennego rytmu.
Trzymajcie się! I spokojnych nocek.

Witam po koszmarnej nocy :( poranek tez nie lepszy :( ehhh....

Aga - no jest to jakis pomysl na wlasny biznes :) tylko raczej jako dodatkowy zarobek :) na rynku jest teraz zatrzesienie handmadeowych mamusiek :)

Kuklaki - moje kondolencje [*] jak sie trzymasz ?

Szyje glownie wieczorami i jak maly ma drzemki :) czasem jak ma dobry dzien i bawi sie ladnie to cos tam tez pozszywam :)

Aneczka - gratki dla Wojtusia :) dobrze ze juz po chorobskach :)

Witam sie, z katarem i bolacym gardlem... :/

Odnosnie lek.to mamy czekać ba wezw. Z poznania teraz, najpierw beda chyba chcieli tam jeszcze sami przebadac ja i wtedy dopiero na zabieg chyba, powinni się odezwac w pierwszym kwartale przyszłego roku, a dziś tylko jeszcze wyniki zoltaczkowe robilismy no i narazie tyle

Kifsi no tak, zawsze to dodatkowy grosz bys miala ;)

Ehh jutro sama z mala i chorobskiem, obym chociaz w nocy pospac mogla

Aga - któraś tu kiedyś podawała przepis na kapiel leczniczą, na naszą rodzinę działa, mąż miał wczoraj ponad 38, a dziś wcale, do pracy poszedł. 5 torebek szałwii, 5 torebek rumianku, pół szklanki suchego czystka, zagotować w dużym garnkui do kapieli, mozna dodać z 10 kropli olejku sosonowego (na katar), posiedzieć z pół godziny w mocno ciepłej kapieli.

Dzieki, dziś już trochę lepiej, ja na szczescie bez goraczki, katar już mniejszy, tylko troche gardlo, za to mala też już kicha gilami...

No nic mam nadzieję ze jej też zaraz minie, na szczescie też bez goraczki, tylko w dzień spala krótko ale dwa razy, no i przez to wieczorem padła dopiero po 22.

Heej co u was ?

Hej! My narazie bez zbędnych emocji. Teoretycznie choroby przeszły. W nocy pobódki ze trzy na cyca. Choć myślę tak jak już któraś pisała, że te pobódki to trochę z pragnienia, a trochę z pragnienia bliskości, raczej napewno nie z głodu:p
Jutro Mikołaj - co dajecie dzieciom? Ja postanowiłam nie zawyżać poprzeczki i na mikołaja będą słodycze, tylko w związku z tym nie wiem co dla małej. A prawdziwy prezent ten z listu do mikołaja(za małą robiła starsza) będzie pod choinką na gwiazdkę.:p

reklama
Ja kupiłam najpierw coś na wzór sortera klockow, ale kupiłam taki zbyt skomplikowany i w końcu narazie to nie bardzo dla niej i kupiłam taka pilke dzwoniaca, na mikołajki starczy ;) poza tym dostała jeszcze od cioci buciki i taka wieze do układania, od największego do najmniejszego elementu

Do góry