reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Cześć :-*
Doli i Pat gratuluję wizyty :-) moja o 18 wiec juz stres jest malutki.
Tabasia powodzenia z promotorem :-) Wczoraj obroniłam magisterke, wiec zdazylam przed bobaskiem ;-)

Mało zaglądam, nie jestem na biezaco:-( dzis w pracy tyle obowiązków ale powoli się robi luzniej ;-)

Olusia, Sataga mi pekala głową od tygodnia jak migreny :-( ale jest już lepiej. Może to hormony szaleją..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ann kciuki za wizytę !:) mi przed wejściem serce walilo jak głupie a teraz czuje się dużo spokojniejsza jak widziałam dzidzie zdrową :)

Sataga to chyba cos z cisnieniem jest, w nocy padalo i jest pochmurnie...normalnie od bolu glowy mi sie tak dzwigalo do gory wiec poszlam zwymiotowac, wzielam tabletke i zjadlam kaszke malinowa... ale pyszna byla.... zaczelam gotowac zupe i do pewnego momentu bylo super a jak juz poczulam te zapachy to musialam wyjsc.. maz dokonczyl obiad.. bo ja nie bylam wstanie... po jakims czasie zjadlam zupe grysikowa.. :tak: - zdrówka zycze !!;-)

Ann90 gratuluje pani mgr :tak: i powodzenia na wizycie !

Tabasia powodzenia z promotorem
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
ja mialam fajna babeczke.. spotykalam sie z nia na uczelni i moglam wyslac na jej e-mail prace do poprawy... ale byly osoby ktore narzekaly na swoje promotorki, jedna kumpela poklocila sie ze swoja promotorka.. to byl istny cyrk..

Ostatnia edycja:
Monis witaj:-)

Ciesze sie ze wszystko idzie dobrze dziewczynki, badania, obrony prac i ogolnie sama radosc, oby tak dalej, trzymam kciuki za wszystkich.

Ide robic ciasto drozdzowe, pierwszy raz, zobaczymy co z tego bedzie:-D

Ann- gratuluje !!!
Sataga , Tabasia to i ja dolacze do umysłow ścisłych ;) Jestem po matmie z inf i podyplomowce z fizyki ;)
A tak ogólnie to chetnie poszłabym na jeszcze jakas podyplomowke ale nie teraz :no:
Monis26 - witaj ;)

Ostatnia edycja:
marela ja jestem w trakcie podyplomówki z pedagogiki. Na szczęście został mi tylko semestr więc od lutego mam już spokój. W sumie znalazłam ostatnio jeszcze jedną która bardzo by mnie interesowała (Autyzm, zespół aspergera wspomaganie dziecka i rodziny )ale niestety w tym roku nie dam rady...

reklama
marela.. no prosze nauki scisle gora.. :tak:

Ja chcialam isc na kurs specjalicystyczny ktory jeden trwa 1,5 roku a inny 2 lata i egzmin zdawany jest w Warszawie... ale poki co nie dam rady...tzn nie dwa kursy od razu...

sataga ciekawe moga byc takie studia... :tak:

Do góry