reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Babydust super że po usg wszystko ok. No i musisz zacisnac nozki bys doczekala do 1 kwietnia... :tak:

Aylin a co porabiasz ze masz ciezki okres?:-(

Iza wielki podziw za rodzenie w domu... kiedys chcialam rodzic w wodzie no ale to nie realne.... :tak:

reklama
Babydust super że po usg wszystko ok. I zaciskaj te nóżki co by coś więcej do kieszeni wpadło. Ja termin mam na 03/04 ale lekarz powiedział że się nie zdziwi jak koło 20go marca urodzę.
no wlasnie ja tey termin na 3 kwietnia i bylby idealny niechtaki zostanie :) tuz przed swietami :)
corke urodzilam 1 dzien przed terminem bo mialam porod wywolyewany a syna urodzilam 6 dni po terminie no i
mam zamiar delektwac soe ciaza do samego konca :)

Ostatnia edycja:
Szkole. I samo szkolenie nie jest ciężkie ale dojazdy, powroty i gadanie po raz 15 tego samego juz tak.byle do 9.10 i będzie juz super.

zaraz po komuni mojej corki byly chrzciny brata jej kolegi z klasy - 2 imprezy w ciagu jednego dnia :) gdyby moj syn mial komunie w tym roku to bym tak probowala zorganizowac ale przeniesli mu komunie do 3 klasy wiec beda imprezy rok po roku :-D
a ty myslalas zeby tak sprobowac zorganizowac ?

Karina domyślam się jak musi być Ci ciężko. Mój młody ma tylko albo aż (zależy jak na to popatrzeć) autyzm. Codziennie cieszę się, że nie jest gorzej... Najgorsze jest chyba to, że taka diagnoza pada tak nagle. Niby cały czas wszystko ok a tu bam... i życie przewraca się do góry nogami... A jeszcze nasza służba zdrowia... szkoda gadać...

reklama
Do góry