reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Masakryczny ten upał... Już dziś dwa razy z Karolem brałam prysznic, a niedługo kąpiel przed spaniem.. Normalnie topię się... W domu 27 stopni, na zewnątrz 40... Katastrofa! Wolę zimę...

reklama
U nas w mieszkaniu też gorąco, ale jakoś dajemy radę. Byłyśmy dzisiaj na szczepieniu. Mała tym razem była dzielna i nie płakała, aż w szoku byłam :D A tak chciałam wyprzytulać to moje szczęście :p

nacias,
Mały świetnie wygląda :) I jak główkę podnosi :)

Aaa..a moja przybrała tylko 60 g w ciągu tygodnia i teraz waży równe 5 kg. Ale moja pediatra uważa, że Małej nic nie jest - taka jej uroda i pewnie po mnie to ma ;)

Ostatnia edycja:
Hej, ja mam w domu 29,na zew 34...a teraz 30jest....

Już obdzwonilam gości na chrzciny więc mam spokój.. Uff jeszcze sukienka..

Jutro idziemy na szczepienie dowiem się przy okazji ile ma cm i kg :)

Taaa :D

Tak czy inaczej skoro jest zdrowa, to nie będę się więcej tym przejmować ;)

Dzisiaj Mała po raz pierwszy się na głos zaśmiała - jaka radość :D :)

A to wieczorna kąpiel :) udało się pomoczyć w brodziku :)
IMG_20150722_192803r.jpgIMG_20150722_192922r.jpg

Załączniki

• IMG_20150722_192803r.jpg
    IMG_20150722_192803r.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_20150722_192922r.jpg
    IMG_20150722_192922r.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 68
Nacias jak ty go tam wkładasz, super.
Asiawro dobrze ze z wagą ok.
My wczoraj na szczepieniu byłyśmy, mała też dzielna. Waży 6350 i 66.5 cm. W ten miesiąc przybrała w sam raz powiedział lekarz, 900 gr. Ide spać.

reklama
Asia wro jak mówi ze ok to ok moja teraz wazy 5320. Ale już tylko słyszę ze jest w dolnych granicach normy, ale jak pani od szczepienia ja zobaczyla to mowila ze widać ze urosła i ze długa jest :)
A śmiech na głos to fakt super sprawa :) moja już jakis miesiac temu raz się zasmiala a ostatnio czesciej już się ja udaje do tego nakłonić ;)

Nacias jaki on się duży wydaje ;)
Majka też stara się chyba dźwigac bo jak ja wycieram po kąpieli to łatwiej główkę mi wytrzec bo jakby pomagala trzymac ta główkę troszkę a na brzuszku jak lezy to te Ladnie rwie główkę do góry :)

Do góry