reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A to dzisiejsza mini sesja domowej roboty :) Karolek niestety przez upał nie chciał się sobą zająć ani przez chwilę... Więc postanowiłam zrobić mu parę zdjęć :) Jak mamusia jest obok to jest ok :D Teraz po wspólnym prysznicu udało mi się położyć go do spania...
na brzuszku.jpgpionowe 1.jpgpionowe 2.jpgpoziome.jpg

Załączniki

• na brzuszku.jpg
    na brzuszku.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 86
  • pionowe 1.jpg
    pionowe 1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 75
  • pionowe 2.jpg
    pionowe 2.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 81
  • poziome.jpg
    poziome.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 87
Natasza ale wam fajnie ;) też bym pojechała chociaz nad morze ;)

Pat może i też, ta pediatra nie tylko u nas tak zwraca uwagę na wagę bo kol. Tez ja ma i to samo jest

Nacias super fotki ;) jak głowę podnosi na pleckach ;) moja też już czasem tak robi jak tak Zgieta lezy ;)

reklama
Aga Karol się tak dźwiga, ale po pewnym czasie zaczyna płakać i ma minę pt. "Ja się tak staram, taki dzielny jestem, a ty mi nie chcesz pomóc i mnie posadzić" :D I tłumaczę mu, że jeszcze za mały jest żeby tak siedzieć :) Ale on swoje :p :D

Do góry