reklama
nacias
Fanka BB :)
Karina to biedna malutka A to z winy lekarzy?
nacias
Pat to prawda.. ja miałam problem ze zwykłymi wizytami kontrolnymi u neurologa i ortopedy i musiałam prywatnie iść... A co dopiero inni specjaliści i częstsze wizyty dla naprawdę chorych dzieci Na badanie oczek wprawdzie nas szpital umówił po porodzie i wizytę mieliśmy półtora miesiąca po porodzie na NFZ, ale za to 2 razy po pół dnia w szpitalnej piwnicy spędziliśmy Bogu dziękuję, że Karol jest zdrowy.
nacias
Eh.. czas się zbierać do lekarza na szczepienie.. Mamy 40 km w jedną stronę. Zajadę jeszcze do teściów bo stamtąd już niedaleko. Trzymajcie kciuki żeby szczepienie było bez komplikacji
hej
dotarła do nas fala upałów..w śr ma byc 38 stopni....
uwielbiam to..szkoda, że dzieciaki nie wiec kibluje w domu
kupiłam sobie 2 kg truskawek i zaraz je zjem...
Karina kosmicznie to wygląda..a daje efekty ? jest coś lepiej ? będzie.. ??
dotarła do nas fala upałów..w śr ma byc 38 stopni....
uwielbiam to..szkoda, że dzieciaki nie wiec kibluje w domu
kupiłam sobie 2 kg truskawek i zaraz je zjem...
Karina kosmicznie to wygląda..a daje efekty ? jest coś lepiej ? będzie.. ??
kifsi
Karina dobrze że mieszkacie w Niemczech bo tam większe perspektywy dla Emily...w Polsce trzeba walczyć o cokolwiek dla chorego dziecka...
Zgadzam sie , w naszym kraju trzeba walczyc o wszystko a o cos dla doroslych niepelnosprawnych to juz w ogole dramat wiem cos na ten temat bo w rodzinie bardzo bliskiej mamy
Nacias - powodzenia na szczepieniu
Doli- to my po jednych pieniadzach jezeli chodzi o wysokie temperatury
Skonczylam dmuchac basen teraz trzeba go napelnic , rozlozyc parasol u plazing na trawingu
aneczka1984
Hej!
u nas też upały powoli nadchodzą, na razie jeszcze nie jest źle. Wojtuś już 3 miesiące kończy, ale zleciało! To by było na tyle, z dwójka jestem, nie wyrabiam :-)
u nas też upały powoli nadchodzą, na razie jeszcze nie jest źle. Wojtuś już 3 miesiące kończy, ale zleciało! To by było na tyle, z dwójka jestem, nie wyrabiam :-)
Karina34
Pat - całe szczęście ze tu mieszkam - naprawdę ....
Nacias - nie wina lekarzy , nieznana przyczyna , bo było wszystko dobrze , akcji porodowej nie było ...
Doli daje takie ze jej sie mięśnie nie skorczaja ..., i ze ma inna perspektywę widzenia otoczenia .. - ogólnie dobrze robi
Kubus dzis 3 miesiące ma [emoji7][emoji7][emoji7]
Nacias - nie wina lekarzy , nieznana przyczyna , bo było wszystko dobrze , akcji porodowej nie było ...
Doli daje takie ze jej sie mięśnie nie skorczaja ..., i ze ma inna perspektywę widzenia otoczenia .. - ogólnie dobrze robi
Kubus dzis 3 miesiące ma [emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Babydust, udanego wypoczynku
Doli, też wcinam truskawki Zrobiłam już 3 prania i ugotowałam nawet obiad, co rzadko mi się zdarza o tej porze
Nie znoszę takich upałów, chyba że nad morzem, bo tam się zupełnie inaczej oddycha...
Małgosia spała u mnie na rękach przez godzinę, odłożyłam ją przed chwilą i po 5 min. się obudziła...
Doli, też wcinam truskawki Zrobiłam już 3 prania i ugotowałam nawet obiad, co rzadko mi się zdarza o tej porze
Nie znoszę takich upałów, chyba że nad morzem, bo tam się zupełnie inaczej oddycha...
Małgosia spała u mnie na rękach przez godzinę, odłożyłam ją przed chwilą i po 5 min. się obudziła...
Ostatnia edycja: