reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Karina dobrze że mieszkacie w Niemczech bo tam większe perspektywy dla Emily...w Polsce trzeba walczyć o cokolwiek dla chorego dziecka...

reklama
Pat to prawda.. ja miałam problem ze zwykłymi wizytami kontrolnymi u neurologa i ortopedy i musiałam prywatnie iść... A co dopiero inni specjaliści i częstsze wizyty dla naprawdę chorych dzieci :( Na badanie oczek wprawdzie nas szpital umówił po porodzie i wizytę mieliśmy półtora miesiąca po porodzie na NFZ, ale za to 2 razy po pół dnia w szpitalnej piwnicy spędziliśmy :( Bogu dziękuję, że Karol jest zdrowy.

Eh.. czas się zbierać do lekarza na szczepienie.. Mamy 40 km w jedną stronę. Zajadę jeszcze do teściów bo stamtąd już niedaleko. Trzymajcie kciuki żeby szczepienie było bez komplikacji :)

hej
dotarła do nas fala upałów..w śr ma byc 38 stopni....
uwielbiam to..szkoda, że dzieciaki nie wiec kibluje w domu

kupiłam sobie 2 kg truskawek i zaraz je zjem...

Karina kosmicznie to wygląda..a daje efekty ? jest coś lepiej ? będzie.. ??

Karina dobrze że mieszkacie w Niemczech bo tam większe perspektywy dla Emily...w Polsce trzeba walczyć o cokolwiek dla chorego dziecka...

Zgadzam sie , w naszym kraju trzeba walczyc o wszystko :( a o cos dla doroslych niepelnosprawnych to juz w ogole dramat :( wiem cos na ten temat bo w rodzinie bardzo bliskiej mamy :(

Nacias - powodzenia na szczepieniu :)

Doli- to my po jednych pieniadzach jezeli chodzi o wysokie temperatury :)

Skonczylam dmuchac basen :) teraz trzeba go napelnic , rozlozyc parasol u plazing na trawingu :)

Hej!
u nas też upały powoli nadchodzą, na razie jeszcze nie jest źle. Wojtuś już 3 miesiące kończy, ale zleciało! To by było na tyle, z dwójka jestem, nie wyrabiam :-)

Sataga wspolczuje...moja teraz te dwa miesiące nosiła non stop, tylko stelaż, nie taka pieluchę, pewnie gorąco jej w tym :-( moja teraz 6 tyg tylko na noc musi nosic. Dzis nie założyłam i za "karę" w dzien jej założyłam ;-)

Pat - całe szczęście ze tu mieszkam - naprawdę ....

Nacias - nie wina lekarzy , nieznana przyczyna , bo było wszystko dobrze , akcji porodowej nie było ...

Doli daje takie ze jej sie mięśnie nie skorczaja ..., i ze ma inna perspektywę widzenia otoczenia .. - ogólnie dobrze robi :)

Kubus dzis 3 miesiące ma [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Babydust, udanego wypoczynku :)

Doli, też wcinam truskawki :) Zrobiłam już 3 prania i ugotowałam nawet obiad, co rzadko mi się zdarza o tej porze ;)

Nie znoszę takich upałów, chyba że nad morzem, bo tam się zupełnie inaczej oddycha...

Małgosia spała u mnie na rękach przez godzinę, odłożyłam ją przed chwilą i po 5 min. się obudziła...

Ostatnia edycja:
Do góry