reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat jak sie ciesze!!!!! Oby tak dalej! &&&&&

Sataga bidulinka mala :( 2 miesiace?!? Ja tez mialam nosic taka poduszke ale zakladali mi tylko na wizyty i konowal sie zachwycal jaka to niby wielka poprawa! Ja bym pewnie z innym lekarzem sie skonsultowala...
I to tyle. Zmykam spac.

Nacias witaj slicznego masz synka wojownika :)

reklama
aaa wlasnie zapomnialam napisac
PAT nawet nie wiesz jak sie mega ciesze ze jest poprawa i szansa na to ze sama ta cholera peknie
trzymam kciuki za kolejne dni - swoja droga dobrze doczytalam ze dopiero w poniedzialek wizyta kontrolna ??

Karina, masz rację, że warto. Zrewidowałam swoje poglądy, za bardzo innych słuchałam, a trzeba jednak samemu spróbować jakiejś metody i wtedy się wypowiadać.

Aneczka, mamy taką samą ilość ćwiczeń, tylko jedno zmodyfikowane i ta nowa wersja jest trudniejsza.

Babydust, a gdzie teraz jedziecie? Fakt, takie upały trudne do zniesienia i dla nas i dla maluszków, moja chyba znowu w samej pieluszce w weekend będzie i w domu, bo mimo wszystko chłodniej...

U nas dzisiaj taki upał. Nawet jeszcze teraz gorąco. Mała śpi w body z krótkim rękawkiem, przykryta tetrą przy otwartym oknie.

Margo a ja zazdroszcze pogody:) fakt ze dla dziecka to nie fajne.

Sataga biedna:/. Moj identyko paluchy albo piastki w buzi niedlugo dojda nogi;)
Super pomocnik to nie dziwne ze szafa tak fajnie wyszla.

A co do gier i ksiazek to nie macie tego
duzo uwierz:) IMG_20150702_064715.jpg
IMG_20150702_064644.jpg

Sory za garnitury na szafie ale jeszcze sie nie rozpakowalam do konca:)

Załączniki

• IMG_20150702_064715.jpg
    IMG_20150702_064715.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_20150702_064644.jpg
    IMG_20150702_064644.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Pat super ze poprawa !! Oby tak dalej :)

Nacios ale był malusi a teraz dogonił rówieśnikow

Nacios ja też z Wrocławia :) a z której części jesteś?

Karina super dzieciaczki i zabawka :) Emili lubi stać w tym stojaku? Z kilogramami super!! Wielki szacun

Sataga no kiepsko :-/ kijowy lekarz że usg nie zrobił :-/ teraz mała będzie się złościć i jej się nie dziwie..łóżeczko ma śliczne :)

Kifsi u nas też 10 osób dorosłych plus Adaś i trzylatek:)
Mój ostatnio wkłada do buzi wszystko co się da a ręce i pielucha najlepsze :)

A co do wagi to ja mam w tej chwili 8 kilo mniej niż przed zajściem w ciążę, 4 kilo mniej od najniższej wagi w ciąży (co prawda mam z czego zrzucać) jeszcze 10 kilo i znowu będę laska :)

No to marela mam 1.5 roku żeby Was dogonić :p

Ostatnia edycja:
reklama
milia jedziemy w gory z postojem jutro we Wroclawiu :)

u nas tez duzo gier ale staralam sie oddawac na biezaco te z ktorych wyrosli bo bym nie ogarnela ilosci :)

Margo wlasie ten wyz z upalami ma centrum nad Dania i Szwecja a do Norwegii to juz niedaleko
w NIemczech tez mega upaly - moj brat ktory jest zimnolubny nie jest zachwycony ;)

Do góry