reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Natasza ja kalafiora od3dni jem i jest ok;) gorzej ze świeżymi np ogórek.. Kilka plastrów tylko..
Może jeszcze wróci do starego układu a jak nie to na śpiocha będzie jeść.. Żeby się tylko nie budził

reklama
Super kuklaki.

Ja sojowe waniliowe lubie. Takie slodziutkie;). I lepsze jest z firmy alpro niz to biedronkowe.

Bylam dzis u pediatry i nie dala mi recepty na nutramigen bo mowi ze to lecznicze. Kazala kupic nan ha. A najlepiej zwykly nan i w razie czego dac wapno. Kupilam ha.

Ale Adas wysoko glowe trzyma. Cudny.

Tabasia witaj w kraju;)

Ja za to ogorka jem codzirnnie min 2 sztuki ale juz pomidora czy rzodkiewki nie bo ma gazy.

Ostatnia edycja:
U mojej noce to bajka już śpi Obudzi się koło 1-2 a potem kolo 5 i śpi do 7 rano. Ale spanie w dzień to totalna masakra. Dzisiaj to myślałam że oszaleje. Rano 5 min Drzemki później pojechałam z nią do mc Donalda to spala. W południe za cholerę w domu nie usnie to poszłam z nią na spacer. Godzina i z krzykiem do domu. Po południu była taka zmęczona ze masakra ale darla się tak jakbym ja biła. No to wózek i na podwórko. Spała godz :( załamać się z nią idzie

Anulka a jak mala na wieczór zasypia?

U nas noce też super a w dzień drzemki po 30 minut czasem zdaży się godzinna to wtedy już święto :)
1.5-2h aktywności i 30minut drzemki :)

Karina oby z Kubusiem nic nie było przez ta borelioze

No rodziny są różne, w tych patologiach to zawsze najwięcej dzieci i im pomagaja jeszcze opieką itd a oni kase przetracaja na co chcą, a jak uczciwy człowiek nie ma i chce naprawdę kase dla dzieci mieć to nie dostanie żadnej pomocy...

Natasza super to zdjęcie! :)

Z tym mlekiem to nie wiedziałam ze można jakieś, a też bym sobie kawy wypiła, ale właśnie myslalam jak, skoro mleka nie mogę

Natasza to u mnie z drzemkami jak u ciebie, najlepiej jej na spacerze spac. A w nocy jest ok tylko od paru dni się budzi w nocy, może przejściowe. Ale za to potem jeszcze to spanie do 10. ... :) boskie ;)

Aga mój na dworze przyrodę ogląda i nie śpi..no chyba ze mu drzemka wypadnie to choćbym nie wiem jak cudowała to max 30 minut i żeśki jak kanarek ;) a w nocy tez sie budzi ale zje 5 min zmienie mu pieluchę jak mocno zsikana i śpimy dalej :) i nie wstajemy przed 8 :)

reklama
Do góry