reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia super:)

Anulka no i taka problemu nie ma że drugie dziecko i chłop niepewny :-/ masakra..jaki przykład dla dzieci :( córka kol z pracy 18 lat pierwsze dziecko..drugie w wieku 19lat usuneła!! A trzecie nosila do 7 miesiaca w tajemnicy i urodzila majac 20lat..wszystkie dzieci z szemranym kolesiem który na dodatek siedzi w więzieniu...pierwsze mieli to był jeszcze na wolności a pozostała dwójka zrobiona na widzeniach !! To dopiero patoligia..

reklama
Cześć dziewczyny

Tabasia fajnie że podruż na spokojnie minęła.

Dziewczyny gotowałam w kuchni i słysze hałas na balkonie myślałam że gołąb do mojego kanarka się dobiera wybiegam a tam kot na klatce pogoniłam i jak uciekał z klatki spód wypadł i kanarek mi uciekł i pewnie go ten kot zeżarł smutno mi:-(

A kuku:)

Załączniki

• 1434990263619.jpg
    1434990263619.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 63
Kuklaki kurcze może nic go nie zjadło...

A mój maluch sobie leci w kulki... Ok 18 jest masakra z nim ledwo mu cycka wcisnę na2 min ( a glodny) kąpanie o 18.30 bo on mi przez ręce leci taki śpiący i po kapaniu nie ma mowy o jedzeniu :/ bo się drze ani cyc ani butla.. I po 20budzi się wyspany qrde!!! Narazie tak 2dni było...
Plus taki ze jak zje ok 21-21.30 to potem ok 2-3...

A już mieliśmy tak fajnie.. Jadł ok 19.30 i kima.... Ehhhh

reklama
Doli coś mu się poprzestawiało..szkoda bo fajny układ mieliście
My dziś też mieliśmy o 14 cyrk..głodny jak nie wiem..ale ani smok ani cycek z nakładką czy bez..tylko ryk i prężenie się.. Da£am mu w końcu trochę herbatki a później cyca i było ok :)

Zjadłam dzisiaj trochę bobu..zobaczymy jak będzie w nocy...

Do góry