reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia super:)

Anulka no i taka problemu nie ma że drugie dziecko i chłop niepewny :-/ masakra..jaki przykład dla dzieci :( córka kol z pracy 18 lat pierwsze dziecko..drugie w wieku 19lat usuneła!! A trzecie nosila do 7 miesiaca w tajemnicy i urodzila majac 20lat..wszystkie dzieci z szemranym kolesiem który na dodatek siedzi w więzieniu...pierwsze mieli to był jeszcze na wolności a pozostała dwójka zrobiona na widzeniach !! To dopiero patoligia..

reklama
Cześć dziewczyny

Tabasia fajnie że podruż na spokojnie minęła.

Dziewczyny gotowałam w kuchni i słysze hałas na balkonie myślałam że gołąb do mojego kanarka się dobiera wybiegam a tam kot na klatce pogoniłam i jak uciekał z klatki spód wypadł i kanarek mi uciekł i pewnie go ten kot zeżarł smutno mi:-(

A kuku:)

Załączniki

• 1434990263619.jpg
    1434990263619.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 66
Kuklaki kurcze może nic go nie zjadło...

A mój maluch sobie leci w kulki... Ok 18 jest masakra z nim ledwo mu cycka wcisnę na2 min ( a glodny) kąpanie o 18.30 bo on mi przez ręce leci taki śpiący i po kapaniu nie ma mowy o jedzeniu :/ bo się drze ani cyc ani butla.. I po 20budzi się wyspany qrde!!! Narazie tak 2dni było...
Plus taki ze jak zje ok 21-21.30 to potem ok 2-3...

A już mieliśmy tak fajnie.. Jadł ok 19.30 i kima.... Ehhhh

reklama
Doli coś mu się poprzestawiało..szkoda bo fajny układ mieliście
My dziś też mieliśmy o 14 cyrk..głodny jak nie wiem..ale ani smok ani cycek z nakładką czy bez..tylko ryk i prężenie się.. Da£am mu w końcu trochę herbatki a później cyca i było ok :)

Zjadłam dzisiaj trochę bobu..zobaczymy jak będzie w nocy...

Do góry