reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dziewczyny mam pytanie tych co karmia mm i dzieciaki ze skaza. Jakie mleko jest bez laktozy i czy ono jest na recepte? Musze kupic bo nue dam rady chyba karmic na tym wyjezdzie a szczegolnie na weselu. Wczoraj mu dalam 30 ml kupnego dzis policzki czerwone:/

reklama
Marela mój ma skaze i jak byłam na uczelni to dostawał hipp bio combiotik i żadnych problemów nie miał ;) tylko pytanie czy Twoj ma skaze białkową czy nietolerancję laktozy bo to dwie różne rzeczy ?

Hej :)

Ja na szybko bo mam chwilke :)

Dzis zabiegany dzien :) zakupy, zrobienie tortu dla starszaka , a teraz jeszcze znajomi zadzwonili zeby wpadac do nich na grila no i szanowny m sie zgodzil :) burdel w domu - masakra :( a ostatnio marudzilam ze nic tylko w domu siedze :) to mam za swoje :p zaglebie sie w wasze posty jutro :)

A tak na szybko :)

Szaj - bo to tak jest , jak dziecko spokojne do roku to potem, daje popalic ;) przynaniej u mnie i moich znajomych sie sprawdzilo :) Z Wiktorem do roku to jakbym dziecia nie miala :) spal , jadl potrafil sam sie zabawic a teraz diabel wcielony :)

Doli - moj brat to Mateo i fakt uparty indiwidualista :)

Natasza slodkie zdjecie :)

Olusia zdrowka , &&&& zeby problemy brzuszkowe minely ;)

Milego wieczoru

Marela, hipp bio combiotik kupisz w lidlu, tesco, Auchan i innych większych supermarketach. Od biedy w aptece pewnie też, ale wiadomo, drożej :-). Nie trzeba recepty.

Kifsi, tego właśnie się obawiam :p. Jak na razie mała zasypia kolo 20 i śpi do 4 rano, później pielucha, butla i znowu spanie tak do około 8 :-) nie jest źle :p

Skoro białko to skaze ;) tego bio można kupić nawet w rossmanie ;) u nas zdał egzamin :) jest jeszcze hipp ha combiotik ale one nie zawsze smakuja maluchom...możesz spróbować dać ten bio może i u Was się sprawdzi :)

reklama
Ok 40zl za 600gram. Ja najpierw kupilam na allegro buteleczki gotowego mleka żeby zobaczyć czy mu się przyjmie bo taka buteleczka 7zl

Do góry