reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dajcie spokój z tym lapaniem zabawek, przewracaniem się i w ogóle, to nie wyścigi a lepiej większość rzeczy później niż zbyt szybko. ..

Mój też nie łapie, mata zainteresował się 2dni temu, na brzuchu nie bardzo... Bo nerwa ma

Doli ja zawsze sie tak wkrecam... wiem to chore :/
Niby drugie dziecko a beret bardziej zryty :(

Anulka z Zuzia to bede miec najlepsze porownanie choc wiem ze kazde dziecko jest inne ;)

Ja też myślę podobnie jak Doli, każde dziecko inne innym tempem sie rozwija i rośnie, dopóki jest jakiś postęp nawet nie wielki to wydaje mi się że jest ok. Z tym łapaniem zabawek i podnoszeniem główki to wydaje mi się że też zależy od widzi mi się dziecka. Moja położona na mojej klacie lub P lub na kolanach na brzuchu super dźwiga głowe i to z parenaście minut trzyma i rozgląda się, na płaskim i twardym czasem podniesie na chwilę, a czasem wcale i sie złości, a z zabawkami też tak różnie czasem pół godziny będzie się im przypatrywać i dopiero potem raz po raz pacnie, czasem od razu, a czasem wogóle nie patrzy w ich kierunku, tak samo z wagą i długością, moja niby ładnie przybiera, ale i tak jej będzie póki co brakowało do dzieci urodzonych z wagą 4kg, ale to nic nie znaczy.

Najlepsze są legendy o mówiących niemowletach.. Tiaaa...

Luzik laski

Pani matka Zara będzie... Ehhhh

Chce spaaacccccc albo biegać... A tu dupa

reklama
Do góry