reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Lei, współczuję, oby szybko przeszło...U nas działa espumisan, ale to ubozsza wersja sab simplex ponoć :-/.

Kuklaki, zaabsorbowane opieką nad dziećmi chyba :p

Aneczka, podziwiam ze taką pozycję karmienia, u mnie w życiu by nie wyszła :p

Byłyśmy dziś u pediatry, wszystko ok, waga 5,5 kg, także klocus ;-). Chyba w końcu znalazłam 'nasza' pediatre, super babeczka. Do trzech razy sztuka - pierwszy ok, ale coś mi nie pasowało, druga porażka i w końcu trzecia, anioł :-D. Ale się małej micha do niej śmiała :p. Doli, byłam u Julitki ;-), dzięki za namiar! ;-)

Ktoś mi poza tym podmienil dziecko. Od dwóch dni ciągle śpi! W nocy juz pisałam, prawie 9h ciurkiem, potem rano po karmieniu usnela w bujaczku, u pediatry śpi, na zakupach śpi, w domu śpi...Nie poznaję normalnie, chyba ten skok się tak objawia, nie narzekam ;-).

reklama
Przychodzi Chlop i idę biegać, chrzanie wichure idę się umordowac bo mam dosyć Bleh...

Hubi śpi... Ryczał 1.5 godz... Okrylam kołdrą i zasnął w 2 min :O szok
A jeszcze wczoraj ryczał że skarpetki ma...

Do tego cycki pustoszeja... No cóż... Mm też smaczne

Masz Doli racje idź odstresuj się :) my też Chodzimy po podwórku choć mało głowy nie urwie

Wózek opatulony kocem :)

Załączniki

• 1433865348515.jpg
    1433865348515.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 53
ja dzisiaj tez za duzo na dworzu nie bylam z powodu pogody
u nas nie wialo ale za to bylo zimno :( po 40 min zmarzlam jak nie wiem :(
no i mala nam dzisiaj malo spala w dzien - po poludniu za to odespala :)
i jak slodko zaczyna lapac zabawki i mocno sie nimi interesowac :) fajny widok jak ze skupieniem wszystko obserwuje

Anulka u nas głowy urywa masakra nie wiadomo jak dziecia ubrac bo niby upał a wiatr lodowaty :/

babydust super :D u nas etap gadania, moj to rozmowny jak nie wiem :D

Doli mój tez jak wpadnie w szał to i do cycka wrzeszczy jak szalony...a później jak złapie to ciągnie jak szalony odkurzacz..

Aneczka my używany bobotic. To samo co sabs tylko w innych dawkach niż na opakowaniu trzeba dawać ;)

Babydust u nas Wojtek upodobał sobie wkładanie wszystkiego do buzi i gryzienie... Dostał gryzaka to ciumkal jak szalony. A dzisiaj doszedł mr.b bo zauważyłam że zwraca uwagę na te kolory i rzeczywiście polubił mr.b :)

A my dzisiaj znowu cały dzień po lekarzach i szpitalach...małemu ten guz się mocno powiększył. I zrobili mu USG i ma trzy węzły powiększone z czego największy pod pacha i szybko rośnie. Mamy obserwować i skierowali nas do poradni immunologicznej. Już mi się odechciewa kolejnych szczepień :/

My dziś wrocilismy do domu:) nareszcie bo mały taki wymęczony przez tamtego gagatka że masakra:-/ już miałam dość...skąd się takie dzieci biorą?:))
Dziś w jeleniej 8 stopni i deszcz a ja z gołymi nogami i tylko w bluzce z kr rękawem i polar..dobrze ze Adas ubrany ;)

Fajnie macie z tymi przespanymi nocami ;) u mnie to nierealne Adaś tak jak ja ma potrzebę picia w nocy

Myla a u was jak kolki?

reklama
Do góry