Myla Novak
Fanka BB :)
No troszkę większe Kruszyński będą,w ogóle szok ze w moim mieście te czworaczki. A w ogóle jaki "Peszek" ze od razu 4 i żadnej dziewuszkiMyla widziałam, słodzinki małe, ale my takich kruszynek nie urodzimy nie licz na to heheheheh
ja mam grochówkę z wczoraj i tyle :-)
właśnie ciasto czekoladowe zjadłam
Wyjelas mi to z ust, z kad dziś tyle nowych mamus!! Witany witamy,proszę się rozgoscic ;-)Wenqing, Malwic i Asiaaaaaa witajcie.
Co dzis za dzien tyle nowych mam dolaczylo:-)
U mnie popadalo 20 min i juz sie przejasnilo.
Myla mam nadzieje ze to z powodu przeziebienia ten szmer i to nic powaznego, nie stresuj sie na zapas. Co do jeczmienia to pamietam jak bylam mala i robil sie jeczmien to mama sciagala obroczke (zlota) i pocierala i wtedy schodzilo, pozniej to mi juz tak zostalo jak tylko czulam ze cos sie robi to pocieralam przez chwile zlotym pierscionkiem albo obraczka
Co do jęczmienia to ja mu zawsze dawalam pierścionek bo on ma często dość ten jęczmień ale teraz to zaczęło ropiec,zawsze miał tak pod skora tylko
A ja właśnie wrocilam ze sklepu i jem sniadanko, wszystko byłoby super gdyby nie fakt ze muszę dziś iść z małym kupić mu buty a tak mi się nie chce lazic w taka pogodę!!!