reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Myla usmialam sie
Bylam w aptece siedziala pielegniarka badali cukier a co mi tam jadla 2 godz temu wynik 102 ... wtedy mialam niby na czczo w szpitalu to wyszlo niecale 90 a zjadlam troszke
Odebralam moja z przedszkola i kurde taka nie wyrazna mowi ze pani jej mierzyla temperature ale nie miala goraczki.... kurde nawzajem bedziemy siezarazac bo tydzien temu ona mnie i teraz na to wychodzi ze ja ja i w dodatku z przedszkola przyniesie kolezanki corka juz goraczke ma chodza razem do przedszkola no kurdeeee

reklama
Dobre Myla usmialam sie:-D:-D:-D:-D

Sprawdzilam sobie chinski kalendarz, mi wychodzi ze dziewczynka, ciekawe zobaczymy czy sie sprawdzi,

Ide sie drzemnac bo pozniej do roboty:wściekła/y::-(

Myla niezłe heheh juz to kiedyś czytałam ;-)

Asiulka może zostaw ją w domu dłużej ?

a ja sie ożarłam tak, że zaraz zwymiotuje :(

Dobry :-)
Oho ale nowych Mamusiek :-) super ze dołączyliście :-)

Ide na zakupy ... Musze cos Emily kupić ... Zabawki sa problemem , bo nie wszystko zwraca jej uwagę , bardzo ciezko z tym. Ubrania hmmmm, bede sie cieszyła jak ta dzidzia bedzie dziewczynka (czuje ze chłopak) bo mam tyle nowych ubrań po Emilce ze bym sklep mogła otworzyć lol.
No nie wiem zobaczę co bedzie :-)

Miłego dnia :-)

neta82 ja mam z ostatniego badania THS 2,02.. biore Euthyrox 25.. ;-)
Karina mam nadzieje ze córcia lepiej sie juz czuje... zdrowka zycze !:tak:

Kajka gratuluje podwojnego szczescia;-) to byl cykl naturalny, In vitro czy IUI? ja podchodzilam w tamtym roku do 1 In vitro ale niestety sie nie udalo a w lipcu podchodzilam do transferu i mialam podane dwa zarodki.. powiem szczerze ze nie wierzylam ze sie uda, bo mialam zle przeczucia, a zawsze mi sie sprawdzaly przy moich nie powodzeniach.. nawet nie wiesz w jakim bylam szoku jak poszlam odebrac bete a tu wynik dodatni!!:szok::szok: jeszcze przyjaciólka namowila mnie bym poszla zrobic wczesniej bete niz mialam zrobic a robilam przed weekendem, bo mialam robic w poniedzialek... planowalismy z mezem jechac na urlop we wrzesniu gdyby sie nie udalo... juz mialam hotel wybrany i do jakiego kraju lecimy..oczywiscie nie bylo jeszcze rezerwacji ale wybrane bylo juz... a tu taka niespodzianka !

Jak sie wstawia zdjęcia na forum? nigdy nie robilam tego... :-)

Witam nowe kwietniówki...:tak:

Myla boskie :tak:

neta82 ja mam z ostatniego badania THS 2,02.. biore Euthyrox 25.. ;-)
Karina mam nadzieje ze córcia lepiej sie juz czuje... zdrowka zycze !:tak:

Kajka gratuluje podwojnego szczescia;-) to byl cykl naturalny, In vitro czy IUI? ja podchodzilam w tamtym roku do 1 In vitro ale niestety sie nie udalo a w lipcu podchodzilam do transferu i mialam podane dwa zarodki.. powiem szczerze ze nie wierzylam ze sie uda, bo mialam zle przeczucia, a zawsze mi sie sprawdzaly przy moich nie powodzeniach.. nawet nie wiesz w jakim bylam szoku jak poszlam odebrac bete a tu wynik dodatni!!:szok::szok: jeszcze przyjaciólka namowila mnie bym poszla zrobic wczesniej bete niz mialam zrobic a robilam przed weekendem, bo mialam robic w poniedzialek... planowalismy z mezem jechac na urlop we wrzesniu gdyby sie nie udalo... juz mialam hotel wybrany i do jakiego kraju lecimy..oczywiscie nie bylo jeszcze rezerwacji ale wybrane bylo juz... a tu taka niespodzianka !

Jak sie wstawia zdjęcia na forum? nigdy nie robilam tego... :-)

Witam nowe kwietniówki...:tak:

Myla boskie :tak:

U mnie zadziałała natura :-)
Jak się czujesz? Na kiedy termin?

Myla to ja też coś w tym temacie dorzucę;-) prysznic.jpg

Załączniki

• prysznic.jpg
    prysznic.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
O jak mi niedobrze!

Witam nowe mamy!

Matko rodzic 5 razy tozto jakis hardcore! Chylę czoła! Ja drugie tylko ze znieczuleniem. Mnie najbardziej parte bolały i to jak diabli. Chciałam umrzeć wtedy :-D

Ostatnia edycja:
Do góry