reklama
Doberek!
Sorki, że tak na krótko, ale urwanie głowy mam!
Pat, dostałaś gdzieś termin na usg bioderek?
Ja wczoraj zapisałam Adasia na czwartek 04.VI w Medicover. Tylko ja mam pakiet, więc nie wiem ile wizyta płatna bez pakietu. Odezwe sie po tej wizycie
Mój Klocus skończy w czwartek 6 tygodni a dzis waga wskazała 5460!!!!
Sorki, że tak na krótko, ale urwanie głowy mam!
Pat, dostałaś gdzieś termin na usg bioderek?
Ja wczoraj zapisałam Adasia na czwartek 04.VI w Medicover. Tylko ja mam pakiet, więc nie wiem ile wizyta płatna bez pakietu. Odezwe sie po tej wizycie
Mój Klocus skończy w czwartek 6 tygodni a dzis waga wskazała 5460!!!!
muminek03
Fanka BB :)
Z tym zastojem spróbuj tak jak ja cyca do gorącej wody w wannie, albo misce i ręcznie po wodą próbuj doić, mi dwa dni trzymało i też nic nie pomagało, mała też nie chiała ssać, a to pomogło, poleżałam w wwannie z zamoczonym cycem, a potem w wodzie ścisłam żeby mleko poleciało i puściło.
Asiatipl dokładnie tak robię - juz 6 dzień, trochę puscilo ale nie całkiem
Kuklaki
Hej
Tabasia jak Carmen?
Karina wróciłaś już od lekarza?
A wy z m to tacy wysocy że myślisz że Emily będzie miała z 180cm?
Ja się dałam do sprzątania ale cieńko to widze mała spała ale ani pół godziny i sie drze że głodna ale ona dopiero co jadła, chyba ma ten skok bo co chwile jeść chce a przy tyma wali takie kupska że szok i to ze trzy dziennie jak nie więcej, aż przecieka pampers.
Milia super że sie termin zwolnił
Tabasia jak Carmen?
Karina wróciłaś już od lekarza?
A wy z m to tacy wysocy że myślisz że Emily będzie miała z 180cm?
Ja się dałam do sprzątania ale cieńko to widze mała spała ale ani pół godziny i sie drze że głodna ale ona dopiero co jadła, chyba ma ten skok bo co chwile jeść chce a przy tyma wali takie kupska że szok i to ze trzy dziennie jak nie więcej, aż przecieka pampers.
Milia super że sie termin zwolnił
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Doli ja do bodziakow kupilam przedluzki. Za fajne ma na 56 czy 62. I juz od ok 2 tyg wykorzystujemy.
Pisalam wczesniej post ale przy wysylaniu wcielo: / i juz nie pamietam co komu.
Tabasia jak Carmen?
Milia no to fajnie ze sie Wam uda przed wakacjami.
Karina i co z tym ugryzieniem?
U nas dzis pieknie. Ale Tym nie chce mi w dzien spac i tylko z 1,5 h na dworze. Potem na balkonie troche posiedzielismy. A teraz jak co wieczor koncert. Nie umie sie wyciszyc biedny:/
Wazylismy go na zwyklej wadze to ma 6 kg. Wiadomo ze to nie dokladne ale kto go nie zobaczy to o jaki fajny pucus. A udka jakie konkretne.
Pisalam wczesniej post ale przy wysylaniu wcielo: / i juz nie pamietam co komu.
Tabasia jak Carmen?
Milia no to fajnie ze sie Wam uda przed wakacjami.
Karina i co z tym ugryzieniem?
U nas dzis pieknie. Ale Tym nie chce mi w dzien spac i tylko z 1,5 h na dworze. Potem na balkonie troche posiedzielismy. A teraz jak co wieczor koncert. Nie umie sie wyciszyc biedny:/
Wazylismy go na zwyklej wadze to ma 6 kg. Wiadomo ze to nie dokladne ale kto go nie zobaczy to o jaki fajny pucus. A udka jakie konkretne.
Ostatnia edycja:
aneczka1984
Hej!
Nawet trochę dziś podczytałam:-)
milia - super, że macie wcześniej termin!
karina - kciuki za Ciebie!
a co było z Carmen Tabasi? nie doczytam, niestety...
mój Mały ma kłopoty z zaśnięciem wieczorami ostatnio, rekord był do 23.30 wycie teraz bujany przez moją mamę, ale brzęczy cały czas, brzuszek mu dokucza chyba:-(
Dobrych nocek, dziewczyny! u nas bez zmian - cały czas karmienie co 1,5-2 godziny
Nawet trochę dziś podczytałam:-)
milia - super, że macie wcześniej termin!
karina - kciuki za Ciebie!
a co było z Carmen Tabasi? nie doczytam, niestety...
mój Mały ma kłopoty z zaśnięciem wieczorami ostatnio, rekord był do 23.30 wycie teraz bujany przez moją mamę, ale brzęczy cały czas, brzuszek mu dokucza chyba:-(
Dobrych nocek, dziewczyny! u nas bez zmian - cały czas karmienie co 1,5-2 godziny
reklama
marela jakie przedluzki ?? nie wiedzialam ze cos takiego jest hehe 10 lat temu to na bank nie bylo hahaha
Tabasia ukladacie sie na nowo w domku ?
Milia to fantastycznie ze macie juz wizyte jutro to zawsze miesiac do przodu moze jednak jeszcze w czerwcu cos sie uda zrobic - w koncu to ma byc WCZESNA interwencja
Tabasia ukladacie sie na nowo w domku ?
Milia to fantastycznie ze macie juz wizyte jutro to zawsze miesiac do przodu moze jednak jeszcze w czerwcu cos sie uda zrobic - w koncu to ma byc WCZESNA interwencja