reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

heju
nas skwar już 30 stopni :szok:a ja musze wyjść do sklepów, apteki itp. muszę to jakos ogarnac, żeby nie wychodzic w ten największy upał hmmm...

mały po szczepieniu OK.. no i wczoraj jadł o 19.40( z jednej ) a potem o...3 !!! wzięłam go na śpiocha bo by eksplozja cycków była :szok: tym bardziej, że z drugiej jadł o 17 :szok::szok::szok: tyle godz bez dojenia:szok::szok::szok:

po wczoraj kolan nie czuje, ale trudno walka z sylwetką trwa

Karina ale slodziaki :-) leć do lekarza z tym!!

marela u nas full miśków starszego :/ więc co moge to w szafie, żeby sie nie kurzyło, co dało sie upchac to w koszu na zabawki a reszte używaną -do spania sztuk ok 10.. piorę co chwile i tyle.. ;/

aga dobrze, że sie poprawia serduszko :-) a Ty wpadaj jak masz czas ;D ja to na bb siedze jak karmie ;-) najcześciej..
my mamy karuzelke fp z plastikowymi elementami własnie, jest b. fajna o taka: FISHER PRICE Y6599 KARUZELA ROŚNIJ ZE MNĄ (5149510124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

milia mój tez niby tylko 1 cm urósł, ale on był źle zmierzony bo w tułowiu body krótkie już..

ja niestety już zbieram doopke, wieszam pranie i lece do sklepów bo nie wyrobie się a wiecie , że ja musze latać jakbym sraczke miała :p bo do 11 ogarnięte wszystko musi być :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::-D:-p:-p

ubiorę chyba sukienke albo krótka spódnice :eek:

reklama
Muminek no chyba pojadę do kliniki ...

Doli no chciałabym lecieć, ale u nas ferie i wszyscy pozamykane maja ... Wiec do kliniki pójdę ...

u nas tez mialo byc cieplo ale na razie kurna 12 stopni brrr
tych 30 to wam zazdroszcze :(
mam nadzieje ze jak pojedziemy na poludnie to wtedy bedzie cieplo

Doli, laze właśnie po mieście, piekna pogoda, a wieje chłodny wiaterek :p. Wiec jeśli masz wyjść, to idź teraz, bo jest super :-).

Karina, tez bym pojechała na IP z tym miejscem po kleszczu...

Babydust, może się jeszcze ociepli :-) u nas tak ma być przez najbliższe 2 tygodnie...

Dzwoniłam do ZUSu, a babeczka do mnie, że jeszcze nie ma statusu wypłacenia zasiłku, bo dopiero tydzień temu został złożony jakiś potrzebny dokument. I teraz nie wiem czy mam dzwonić do pracy i robić dochodzenie/aferę czy sobie odpuścić i czekać. Słyszałam, że ZUS lubi się tak ociągać, ale to jest nieludzkie. Dobrze, że mój Mężczyzna zarabia, bo inaczej byłoby kiepsko. Chory ten nasz polski system :/ Coś czuję, że będziemy musieli się zapożyczać,a nigdy mi się to nie zdarzało. W naszym kraju strach chorować i rodzić dzieci. Umiesz liczyć, licz na siebie...:/

Dobry.
U nas nocka spoko. Choc budzi sie na karmienie o 1 i 5 rano to je tylko po 30ml...
Wyszorowalam ja dokladnie po tym szpitalu wcxorsj :)

Doli zazdroszcze pogody. U nas huragan. Wczoraj kupilam farelke :/ nienawidze tej pogody. To miedzy innymi przez to tak mi dzieci choruja :( starszy okropnie zasmarkany :/

Karina jedz sprawdz. Mam nadzieje ze nie zlapalas nic przez tego kleszcza! :/ trzymam kciuki!!

Karina, oby to nie było jednak od kleszcza... To jest kropka czy rumień? jedź sprawdzić, kciuki :*

Z tym wzrostem to zawsze na odwrót niż by się chciało... Podobno średnia wzrostu dla dorosłych kobiet z ZD to ok. 140 cm, więc malutko :( do tego problemy z metabolizmem i przez to skłonność do otyłości.

Asia, przykro mi, może spróbuj w pracy się dowiedzieć, żeby zmobilizować ich w przyszłym m-cu do szybszego przesłania dokumentów...

Doli, fajna karuzela :)

Szaj gdzie Ty się szlajasz??? :p
Ja już wróciłam bo zaczyna być parno a poza tym kupiłam wszystko i młode Glodne bo jadło tylko godz temu...

Tabasia przyjeżdżaj już :)

reklama
Do góry