reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Moj też je krótko a na śpiocha nie ma opcji nakarmić ale widać że się najada bo jak mu dam butle to 20ml zje i dość

Wiem że teraz dzieci będą trochę mniej spać ale po nim widać ze zmęczony ale jakiś problem ma- bliskości potrzebuje..bo jak klade się z nim to śpimy czasem i 3 h a jak sam ma spać to 20-40min i koniec. ..
Dziś zasnął w chuście a skończył tak..

Załączniki

• 1433067186729.jpg
    1433067186729.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 50
Jestem. Wyspana :) od 22:30-9 rano. M zostal z mala.
Od wieczora temp.nie rosnie. Przed chwila miala 38st ale juz nic nie podaja. Je coraz wiecej,usmiechami zostalam obdarowana :) lekarka mowi ze jak z plynu nic nie wyjdzie dzis to wieczorem do domu!!!!

Tabasia super ze lepiej i ze najprawdopodobniej do domciu :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzielne dziewczyny jestescie :)

Natasza ale słodziak :) oczywiście Adaś [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji23][emoji23][emoji23]
Słonik tez fajny :)

Margo moze mm przez internet zamówić ?? Kubus na mm nie narzeka :)

Pat współczuje ze M tyle w pracy , ale zeby interes sie kręcił trzeba poświęceń :(
Zycze siły i cierpliwości [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

A my byliśmy u teściowej, był brat m z dziewczyną, wujek z żoną i dziećmi, pełna chata. Brat m ją trzymał i taką kupe zrobiła ze na plecy przeciekło ten nawet sie nie zorientował, jak ją dzwignoł do góry to patrze a całe plecy z kupy. Córka wójka sie nie słuchała i nonstop małą dotykała, chciała brać na ręce itp. Musiałam pilnować cały czas.

reklama
Do góry