reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

No Doli racja...od razu pobierają płyn a rodzic myśli o najgorszym...
Tabasia juz wszystko będzie ok !:* jeżeli to wirus to szybko zwalczycie:)

reklama
Tabasia,
skoro to wirus, to po co antybiotyk?

dygotka,
moja Mała też ma suchy nosek, ale to przez suche powietrze w mieszkaniu, Jeśli nie włączę nawilżacza, to mamy koło 38%.. ;/

Tabasia, ufff... Tymi ostrymi badaniami nieźle nastraszyli, ale teraz przynajmniej wiesz, ze to nic groźnego. Bardzo się cieszę!!!! Zdrówka dla Was!

Ostatnia edycja:
Tabasia dobrze ze to nic złego najważniejsze że szybko działają i nie olewaja problemu

Asia chyba też dziś nawilżacz włączę na noc choć dziwne bo nie grzeje my juz dawno a sucho w sypialni

UFFF Tabasia
NIe ma co zalowac ;) jakbys odmowila i pozniej sie okazalo ze to cos powaznego to bys sobie nigdy nie darowala :/
a po antybiotyku dasz malej oslonowo jakis probiotyk i sladu po tym nie bedzie wkrotce :)
najwazniejsze ze to nic powaznego :) :) :)
Calujemy was mocno ! i po powrocie do domu odpocznij !

Wlasnie jade do domu
M z malutka zostal. Jak wychodzilam znowu wydoka goraczka ;( wykoncze sie. Dobrze ze dzis on w szpitalu zostaje...

Tabasia dobrze ze najgorszy scenariusz odżucony!! Teraz malutka musi walczyć z wirusem..musi już być tylko lepiej :* dobrze że m Cię zmienił ale czy dasz radę odpocząć ? Ciężki czas ale już będzie lepiej!! Trzymajcie się

Jestem juz w domku. Boze jak moje starsze dziecko sie stesknilo... dobrze ze tesciowka jest wiec ma z kim zostac a nie po znajomych...
Na odpoczynek to teraz liczyc nie moge,prysznic i do szpitala. Ale w nocy sie wyspie w domku.
Mowie Wam serce mi peka jak widze to zmasakrowane cialko :(

Tu juz jak sie przebrnie przez ip to naprawde opieka jest super.

Sorry ze tylko tak o sobie...

reklama
Tabasia spróbuj odpocząć żebyś miała siły dla małej, mam nadzieje ze po antybiotyku jutro już bedzie dobrze i to nic poważnego.

Do góry