reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia tak mi przykro ze obie sie tak meczycie :(
malutka ma dalej goraczke /?i skad to zapalenie opon by bylo ?? :( :(
a ty sprobuj sie zdrzemnac wiem ze to nie latwe ale chociaz sprobuj , bo musisz byc silna dla malutkiej
a ona nic nie bedzie z tego pamietac
Trzymaj sie dzielnie i pisz koniecznie co i jak

reklama
Dziekuje Dziewczyny :* no i znowu rycze czytajac Wasze posty... dziekuje za wsparcie :*

Jest mi cholernie ciezko :(
Sataga dzieki za info o kupkach. Ponoc dostala tzw. Domestos wsrod antybiotykow bo musza leczyc pod kazdym katem bo nie wiedza co to.
Nic nie mowili o crp i ob. Przyjdzie pozniej lekarz to bede meczyc. Wczoraj jsk o crp pytalam to byli w szoku i mysleli ze maja do czynienia z jakims lekarzem...

Mila jest w ssmym body nie moge owinac bo ma goraczke :(

Babydust oni zawsze podejrzewaja najgorsze u takich maluchow. Tym bardziej ze wszystkie jej objawy to goraczka i przeczulica. Zero kaszlu kataru nic!!

Tabasia to i moze dobrze ze od razu z antybiotykiem zadzialali - dobrze ze tego nie zbagatelizowali :(
mam nadzieje tylko ze sie myla i malej szybko przejdzie to co powoduje goraczke ;(
a wyniki plynu to chyba juz powinny byc :/

Na wyniki 24h. W ogole malo wzieli bo sie skrzep zrobil i kluli 3 razy :(

Sataga raz miala 39st a tak to pomiedzy 37.5-38.7 a przy ttzydniowce z tego co pamietam jest wyzsza.

Wzieli tez kupke do badania.

Oni tu sie boja sepsy. 2 lata temu byla wielka afera zwiazana z sepsa dlatdgo pewnie tak szybko reaguja.

Nie martw się Tabasia ja myślę, że wszystko bedzie ok a działania lekarzy okażą się mocno przesadzone.oczywiscie lepiej zrobić za dużo niż za mało. Jak leżałam z Madzia był z nami 8 miesięczny chłopczyk jak sie okazało z 3 dniowka i też mama mówiła ze temperatura skakala. W dzień mniej w nocy wiecej a czasem w cale. Do tego jeszcze mial biegunke Dopiero jak go wysypalo calego to sie okazalo co to jest. Wiem ze nie jest łatwo patrzeć na takie rzeczy. I też mowilam ze wiecej dzieci juz nie bedzie...

reklama
Dalej wrzrszczy i nie moge jej odlozyc i ta goraczka skacze. Ale wazne ze to nie zapalenie opon. Potwierdza to jeszcze ale narazie nic tam nie rosnie na szczescie.

Do góry