reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dziewczyny to jest jakis koszmar.... czekamy na wyniki i dostaje najmocniejsxy antybiotyk. Do tego zaczely sie luzne kupki. Jest zmasakrowana,posiniaczona na calym ciele :( ja w strzepach :(

reklama
Tabasia prosto z karmienia zagladam zeby sie czegos dowiedziec
Jak bedziesz miala chwilke to koniecznie napisz jak z wami bo sie martwimy :/

Basia nie dosc ze przespala wczoraj caly dzien od 11 do 18,30 z przerwa jedna na karmienie na spiocha to dzisiaj w nocy przespala tez jedno karmienie . jak polozylismy spac po kapieli o 19.30 to zaczela sie wybudzac o 0.30 ale dostala smoka (bo ostanio jadla zawsze ok godz 1.30) i zasnela i obudzila sie dopiero o 3.30 czyli jakby na nastepne karmienie :szok: no i o 6.30 to troche ja zaczelam wybudzac bo cycki jak kamienie :/

Tabasia, trzymajcie się! Wszystko będzie dobrze!!!! Choć rozumiem nerwy i bezsilność... ;o( Wszystkie wspieramy myślami!!!!

Tabasia bądź dobrej myśli będzie dobrze

Dziewczyny czy waszym maluchom wysycha nosek
Kurde Gucio budzi się co rano u mu swiszczy w nosie u ma zatkany suchymi kozami

Tabasia podejrzewają cos ??? Ze daja najmocniejsze antybiotyki ...
Trzymajcie sie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Bedzie dobrze - tylko bądź silna ...

Tabasia biedna mala. Ty dla malej wytrzymasz!!! Trzymam kciuki zeby to nic powaznego!!!

Dygotka moj wlasnie ma katarek i wyciagam duzo nad ranem ale wczesniej mial nieraz takie suche .

reklama
Serce mi peka jak na nia patrze. Normalnie ucieklabym gdzies i zostawila z tym wszystkim m tak mi zle :(
Najpierw doczepili sie zapalenia opon mozgowych wiedz pobieralj plyn. Czekamy na wyniki. Mocz ok krew tez. Zrobila 2 wodniste kupki i teraz ze jelitowka... a ona taka biedna cala noc plakala. Teraz dostala czopka i usnela ale ma straszne drgawki chyba z tego stresu nie wiem :( bardzo placze jak sie ja tylko kladzie. Na rekach uspokaja sie tylko w pozycji pio owej. Jezu co jej jest?!?! :(
Na pewno nie bede miec wiecej dzieci bo moja psychika tego nie wytrzyma :( :(

Do góry