reklama
Doberek!
Tabasia, zdrówka! Oby szybko Maleństwu przeszlo!!!!&&&&
Asiu, gratuluję i po cichu zazdroszczę mieszkanka!!!
Satyga, wreszcie dobre wiadomości u Was!!!
Natasza, ja w Mediqu w Legionowie zapisywałam Adasia 15 maja i dostałam termin na usg bioderek na 24 czerwca. Jest jeszcze Osteon w Legionowie gdzie kiedyś robili-może ewentualnie tam!
Zazdroszczę spacerów w chuście. Ja muszę się pouczyć!!!!!
Dzastina, gratulacje!!!! Ja stosowalam to samo co dziewczyny-jak jest bardzo źle to dobrze stosować równocześnie czopki i krem
Tabasia, zdrówka! Oby szybko Maleństwu przeszlo!!!!&&&&
Asiu, gratuluję i po cichu zazdroszczę mieszkanka!!!
Satyga, wreszcie dobre wiadomości u Was!!!
Natasza, ja w Mediqu w Legionowie zapisywałam Adasia 15 maja i dostałam termin na usg bioderek na 24 czerwca. Jest jeszcze Osteon w Legionowie gdzie kiedyś robili-może ewentualnie tam!
Zazdroszczę spacerów w chuście. Ja muszę się pouczyć!!!!!
Dzastina, gratulacje!!!! Ja stosowalam to samo co dziewczyny-jak jest bardzo źle to dobrze stosować równocześnie czopki i krem
Oltoma Pani recepcjonistka powiedziała że lekarze przynieśli jej grafiki gdzie np są raz w tygodniu po 3h i nie ma miejsc. Spróbuje jeszcze tam gdzie mówisz a mały w przeciągu 2tyg powinien mieć badania...
Tabasia trzymajcie się...mam nadzieję że to nic poważnego i że lekarze wiedzą co robią !!!:*
Tabasia trzymajcie się...mam nadzieję że to nic poważnego i że lekarze wiedzą co robią !!!:*
reklama