reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Mila nie tylko, mozna też normalnie.

Załączniki

• 1432918471020.jpg
    1432918471020.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Doberek!

Tabasia, zdrówka! Oby szybko Maleństwu przeszlo!!!!&&&&

Asiu, gratuluję i po cichu zazdroszczę mieszkanka!!!

Satyga, wreszcie dobre wiadomości u Was!!!

Natasza, ja w Mediqu w Legionowie zapisywałam Adasia 15 maja i dostałam termin na usg bioderek na 24 czerwca. Jest jeszcze Osteon w Legionowie gdzie kiedyś robili-może ewentualnie tam!
Zazdroszczę spacerów w chuście. Ja muszę się pouczyć!!!!!

Dzastina, gratulacje!!!! Ja stosowalam to samo co dziewczyny-jak jest bardzo źle to dobrze stosować równocześnie czopki i krem

Oltoma ja byłam w mediqu dwa tygodnie temu to mi powiedzieli żebym zadzwoniła później bo nie maja grafików a jak później pojechałam to powiedzieli że już nie ma miejsc...

Matko, jak to nie ma miejsc!!! A w Osteonie próbowałaś? Kiedys zapisy były telefoniczne po południu

Pobieraja plyn mozgowo-rdzeniowy. Jest juz tak wymeczona kroplowlami i kluciem ze masakra. Ja psychicznie nie funkcjonuje :(

Tabasia :szok::szok: matko trzymajcie sie tam bo widze ze ostro jest :( :( :( a malz z wami jest czy ze starszakiem siedzi ?
dawaj znac na biezaco

kurde wspolczuje :( :(

Oltoma Pani recepcjonistka powiedziała że lekarze przynieśli jej grafiki gdzie np są raz w tygodniu po 3h i nie ma miejsc. Spróbuje jeszcze tam gdzie mówisz :) a mały w przeciągu 2tyg powinien mieć badania...

Tabasia trzymajcie się...mam nadzieję że to nic poważnego i że lekarze wiedzą co robią !!!:*

reklama
Do góry