reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Matko!Tabasia trxymajcie się !
Kullaki dla.mnie to wisiadlo nie nosidlo. Ja zacZYnam mieć chorobę jakąś przez te co tygodniowe warsztaty chustowe
Kullaki dla.mnie to wisiadlo nie nosidlo. Ja zacZYnam mieć chorobę jakąś przez te co tygodniowe warsztaty chustowe
Pat, to mało masz czasu... mi pediatra powiedziała, ze jak usg będzie w 10 tyg. to też będzie dobrze (choć co ma mówić - zna realia).
A może spróbuj szukać po lekarzu. Ja Oli 3 lata temu robiłam właśnie w Osteonie u dr Dariusza Owczarka. Teraz z ciekawości sprawdzałam to on pracuje w kilku klinikach... Może w którejś znajdziesz termin...
Tabasia, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze... &&&&
A może spróbuj szukać po lekarzu. Ja Oli 3 lata temu robiłam właśnie w Osteonie u dr Dariusza Owczarka. Teraz z ciekawości sprawdzałam to on pracuje w kilku klinikach... Może w którejś znajdziesz termin...
Tabasia, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze... &&&&
sataga
Tabasia trzymam kciuki. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Pat moze poszukaj kilja km od Wawy w jakims mniejszym miescie. U mnie czekałam w luxmedzie tydzien.
Tabasia o kurcze. Trzymajcie sie i oby to nic powaznego.
Tabasia o kurcze. Trzymajcie sie i oby to nic powaznego.
sataga
ciągle myślę o Tabasi...
Moja mała przesypia mi w nocy 6 godzin! Mam tak samo jak z młodym. Nie spodziewałam się, że będzie tak fajnie
Moja mała przesypia mi w nocy 6 godzin! Mam tak samo jak z młodym. Nie spodziewałam się, że będzie tak fajnie
reklama