reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego!!!!! Daj jej cos na goraczke, paracetamol albo kawałek z czopka

reklama
Tabasia śmiech przez łzy..dzis to samo do meza mówiłam. Ze na dzien dzisiejszy nie chce miec wiecej dzieci!!! :-D

Asia gratuluje mieszkanka! My jeszcze troche musimy poczekać ale tez mi sie marzy przeprowadzka i pokój dla dziewczynek albo nawet dwa. Wzięłabym wtedy au pair jakas...sama byłam w Irlandii i miło wspominam, niezła szkoła zycia! Zajmowałam sie trojka (5,7,9) i dostałam niezle w dupe hehe :-D

kurde Tabasia nie ma rzadnego lekarza co moze was przyjac ? a jakas izba przyjec w szpitalu ?

Basia spi od 11 non stop w nowym wozku na balkonie - obudzilam ja tylko na jedzenie jakies 3,5 h temu zjadla na spiocha nawet dobrze nie odbekla , ciekawe co to bedzie w nocy :/

Babydust też myśle co będzie w nocy bo mała cały dzień prawie śpi.

Dzastina gratki i zdrówka, ja nie pomoge bo nie miałam.

Tabasia a na pogotowie teraz?

Dzastina,
gratuluję :) Ja do teraz stosuję procto-glyvenol i jest już o wiele lepiej:)

Moja dzisiaj też cały dzień śpi z pobudką na karmienie i kąpiel (dzisiaj wcześniej, bo były kłopoty z brzuszkiem ;) ), a potem jeszcze na kupkę. Oby w nocy też spała.. ;)

Kuklaki, a w tym nosidełku to tylko na leżąco można nosić? bo trochę mały przedział wagowy, do 9 kg.

Tabasia trzymam kciuki żeby to nic poważnego nie było. daj znać co i jak po wizycie.

Asia to super że powoli się u was układa!

Lei, co do patrzenia w jedną stronę, to Wikuś też wolał w prawo i trochę mu się główka z prawej strony bardziej spłaszczyła. lekarka mi mówiła żeby zwracać na to uwagę tzn. kłaść do na drugim boczku, dużo na brzuszku, zabawki kłaść z prawej strony, żeby mu się już bardziej nie odkształcała, bo im później tym ciężej to skorygować.
A to teraz wszyscy w jednym pokoju jesteście?

reklama
Tabasia masakra z ta sluzba zdrowia. Widac i tu i tam jest ciekawie.

Olusia to Wasze pierwsze szczrpienie? Bo moj skonczyl jyz 8 tyg i nic jeszcze. Ale M chory wczesniej troche starszy karar a dzis mlodszy zaczal kaszlac.

My dzis dlugo na dworze a potem spal jeszcze w gondoli na balkonie.

A ja mam wrazenie ze jak mi przespi pieknie dzien to i w nocy nir jest zle.

Do góry