reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jaga trzymam kciuki, żebyś trzymała to dziadostwo w ryzach! :sorry2:
Ja tez zmagalam sie z zaburzeniami lękowymi, fobia społeczna, nadmiernym zamartwianiem sie, depresja, myślami samobójczymi, uzależnieniem, troche tego było :-D nie wiem czy miałam depresje poporodowa ale byłam przytloczona tymi cofającymi sie hormonami około 2-3 miesiąca to było przykre bo wyłam ciagle :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja po wizycie u lekarza mam mieszane uczucia! Przepisal mi duphaston na nowo..
Aleeeee wlasnie :/ jestem w kropce zbadal mnie dal na tydzien l4 dodam ze chodze na nfz raz u tego lekarza bylam prywatnie bo niby tam maja do d.. sprzet mam tego krwiaka w sumie nie wiem jak na dzien dzisiejszy ale lekarz wypalil z haslem ze do pracy moge isc no ja pierdziele ja pracuje w zlobku! Mam od 6mc dzieci i ich jest 25 do 1, 5 roku nie bede dzwigac! Pozatym chora jestem dwa razy poronilam on smieszny jest mowie mu ze chyba sobie zartuje a on no to zrobimy tak ze dal mi to skierowanie na genetyczne za darmo a kosztuje ono 300 zl ze przyjde do niego tu do przychodni ze jestem jego prywatna pacjentka ze co dwa tygodnie przyjde po l4 on wezmie tylko 70 zl odemnie za l4! Rozumiemgdybym szla do jego prywatnego gabinetu! Noooo i wcielo mnie bo do poprzedniego jak chodzilam to nigdy nic nie wziol nie podoba mi sie to zeby bral kase i zeby jezdzic prywatnie na usg on gada ze to taniej bo prywatnie zaplace ponad stowe ehhh jedynie co to bede musiala zmienic lekarza i szpital w ktorym bede rodzic bo od starego lekarza on daje skierowanie na usg do szpitala gdzie na izbie jest ten moj lekarz...specjalnie dal mi na tydzien l4 sprobuje isc do innego lekarza i wyjasnie mu co i jak wiec zobaczymy...
Mila
Co do ciasta make mozna dawac jaka sie chce :)

No ,, jak powiedzial jestem jego prywatna pacjentka,, jak dla mniemam przeciwskazania do pracy bo nie przerzuca mnie na inne stanowisko bo innego nie ma :/ pozatym wymiotuje chora jestem i nie mam zamiaru znowu czegos zlapac w zlobku ehh myslalam ze natrafilam na normalnego lekarza a okazuje sie ze nici z tego
Na dodatek powiedzial ze w ramach tego bede mogla przyjechac na usg prywatnie do jego gabinetu i za to placic nie bede...

Ostatnia edycja:
Asiulka, co za bezczelny typ! Kasa ważniejsza od sumienia... Lepiej go zmienić jak najszybciej i się nie denerwować.

Dziewczyny, super, że tak dajecie sobie radę po różnych przejściach, też coś wiem na ten temat, nerwicę lękową miałam zdiagnozowaną w wieku 15 lat, a kilka lat temu konieczna była kuracja setaloftem, ale teraz jest chyba ok :-) miewam swoje depresyjne nastroje, ale nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu, a dzięki mojemu mężowi, miewam je dużo rzadziej niż kiedyś.

W pracy kompletnie mi nie idzie w tym tygodniu, obawiam się, że jak w końcu powiem szefowi o ciąży, to on pomyśli, że jak się dowiedziałam, to odpuściłam pracę, a tak nie jest, tylko taki głupi okres na rynku :-(
zaraz uciekam, miłego popołudnia wszystkim :-)

też nie wiem, próbowałam wejść przez link który Lei podała w poście (202 strona) i niestety nie mam dostępu...nawet nie wiem jak ten wątek znaleźć :p

Asiulka zmien lekarza... Naprawde szkoda nerwow...

Myla mam dostęp tam gdzie nasze fotki wsadzamy ...na zamkniętym, tak to nic innego nie widze :-(

reklama
Asiulka, to jakaś masakra! Zmień lekarza jak najszybciej, a w międzyczasie, gdyby nie było terminów, to zwykły internista tez może l4 wypisać ciążowe. Kretyna bym zgłosiła gdzieś, palant jeden.

Do góry