joanna84-84
Fanka BB :)
Asiulka co za konował
. Lepiej poszukać innego lekarza, bo ten Cię tylko z kasy oskubie, nic więcej.
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natasa ja chodze tylko obaj NFZ z tymże jedna to tu pod nosem w przychodni pod blokiem a drugi (przez koleżanki mamę) w miejscowości obok w poradni szpitalnej no i traktowana jestem tam hmmm no na pewno lepiej... Żaden o drugim absolutnie nic nie wie i się nie dowie.
o jeśli taka sytuacja ze jeden do szpitala drugi nie to juz bardziej skomplikowane ...ja badania robię co mi karza. Jak dają to samo to robię 2 razy.tak mi radziła koleżanki mama mówi ze przynajmniej mam porównaniea co przed porodem? Nie rozumiem...co ma buc? Lekarz przecież nie jest z Toba na porodowce