reklama
Oltoma i to jeszcze nie mąż hmm moze dlatego takie metody jeszcze dzialaja
choc dzis juz wrocil z pracy, troche posiedzial z mala ale potem jak zaczela marudzic to juz mowil zebym ja wziela... co prawda i tak by nic nie poradzil bo jesc po prostu chciala i zasnela mi teraz, no coz, kapiel dzis troche pozniej
choc dzis juz wrocil z pracy, troche posiedzial z mala ale potem jak zaczela marudzic to juz mowil zebym ja wziela... co prawda i tak by nic nie poradzil bo jesc po prostu chciala i zasnela mi teraz, no coz, kapiel dzis troche pozniej
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Muminek super fotki !!
Sataga kciukasy żebyście szybko do domu wróciły
Kuklaki czemu tak dlugo czekalas zeby wyjsc na dwor z maluszkiem?
sataga
Fanka BB :)
No mam nadzieje ze jak w posiewie nic nie wyjdzie to nas puszczą. To co teraz to i w domu mogę robic
Biedna malutka...szkoda że nie wiadomo skąd taka sytuacja żeby zapobiec temu w przyszłości. U nas na szczęście po dwóch dniach kąpieli w krochmalu odparzenia zniknęły..
Dzisiaj u nas pogoda taka że w domu cały dzien siedzimy bo łeb urywa
Dzisiaj u nas pogoda taka że w domu cały dzien siedzimy bo łeb urywa
Kuklaki
Kuklaki siedzialas faktycznie 40 dni?
Na szczescie nie, dzis mala ma 28 dni.
Muminek super fotki !!
Olusia tu dluzej trzeba czekac ale my wyszlismy juz, samej tez mi ciezko wyjsc bo jeszcze sie boje o szwy a nie ma kto mi wozka ze schodow zniesc a jak zejde ze schodow to duzy spad zaraz, moj m w pracy, i wialo tez mocno, jak moge to mala na balkon wystawiam
No mam nadzieje ze jak w posiewie nic nie wyjdzie to nas puszczą. To co teraz to i w domu mogę robic
Kciuki trzymam.
Pat to super że pomoglo ale tak na przyszlosc bo dzialanie mąki natychmiastowe
Kuklaki dobrze ze już wyszłyście nie czekając 40 dni.
Mój dzieć zasnął w łóżeczku po kąpieli...a ja głupia mówie do m że mi przykro że Adaś musiał zasypiać w samotności wiecie co to chyba ja też potrzebuje jego obecności przy mnie jak zasypiam oboje siebie potrzebujemy i jest nam dobrze jak śpimy blisko siebie dziwna jestem wiem
Kuklaki dobrze ze już wyszłyście nie czekając 40 dni.
Mój dzieć zasnął w łóżeczku po kąpieli...a ja głupia mówie do m że mi przykro że Adaś musiał zasypiać w samotności wiecie co to chyba ja też potrzebuje jego obecności przy mnie jak zasypiam oboje siebie potrzebujemy i jest nam dobrze jak śpimy blisko siebie dziwna jestem wiem
reklama
Myla Novak
Dokładnie Maczka ziemniaczana jest nie zastąpiona. Z Ksawerym.miałam wsypana maczke do opakowji od pudru i tym sypalismy.
Odpukac ale u malej nie uzywam niczego i mamy piękna pupke.
Natasza ja tez juz chyba bez malej bym nie zasnęła ona ani jednej nocy w lozecsku nie spala..ba ogólnie spala 2 razy tylko
Chvialam mała do smoka przyzwyczaić,wykupilismy każdy rodzaj juz jaki jest dotepny a ona sobie upodobała swoj własny kciuk!
Odpukac ale u malej nie uzywam niczego i mamy piękna pupke.
Natasza ja tez juz chyba bez malej bym nie zasnęła ona ani jednej nocy w lozecsku nie spala..ba ogólnie spala 2 razy tylko
Chvialam mała do smoka przyzwyczaić,wykupilismy każdy rodzaj juz jaki jest dotepny a ona sobie upodobała swoj własny kciuk!
Załączniki