reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Oltoma i to jeszcze nie mąż ;) hmm moze dlatego takie metody jeszcze dzialaja :D

choc dzis juz wrocil z pracy, troche posiedzial z mala ale potem jak zaczela marudzic to juz mowil zebym ja wziela... co prawda i tak by nic nie poradzil bo jesc po prostu chciala ;) i zasnela mi teraz, no coz, kapiel dzis troche pozniej

Muminek super fotki !! :tak:

Sataga kciukasy żebyście szybko do domu wróciły :tak:

Kuklaki czemu tak dlugo czekalas zeby wyjsc na dwor z maluszkiem?:tak:

Biedna malutka...szkoda że nie wiadomo skąd taka sytuacja żeby zapobiec temu w przyszłości. U nas na szczęście po dwóch dniach kąpieli w krochmalu odparzenia zniknęły..

Dzisiaj u nas pogoda taka że w domu cały dzien siedzimy bo łeb urywa :o

Pat na odparzenia to syp małemu pupę mąką ziemniaczną zamiast kremów nam zeszło wszystko :)

Sataga kciuki za szybkie wyjście i aby malutka czuła się już dobrze !!&&

Kuklaki siedzialas faktycznie 40 dni? ;)

Na szczescie nie, dzis mala ma 28 dni.

Muminek super fotki !! :tak:

Sataga kciukasy żebyście szybko do domu wróciły :tak:

Kuklaki czemu tak dlugo czekalas zeby wyjsc na dwor z maluszkiem?:tak:

Olusia tu dluzej trzeba czekac ale my wyszlismy juz, samej tez mi ciezko wyjsc bo jeszcze sie boje o szwy a nie ma kto mi wozka ze schodow zniesc a jak zejde ze schodow to duzy spad zaraz, moj m w pracy, i wialo tez mocno, jak moge to mala na balkon wystawiam

No mam nadzieje ze jak w posiewie nic nie wyjdzie to nas puszczą. To co teraz to i w domu mogę robic :(

Kciuki trzymam.

Pat to super że pomoglo :) ale tak na przyszlosc bo dzialanie mąki natychmiastowe :)

Kuklaki dobrze ze już wyszłyście nie czekając 40 dni.

Mój dzieć zasnął w łóżeczku po kąpieli...a ja głupia mówie do m że mi przykro że Adaś musiał zasypiać w samotności ;) wiecie co to chyba ja też potrzebuje jego obecności przy mnie jak zasypiam ;) oboje siebie potrzebujemy i jest nam dobrze jak śpimy blisko siebie ;) dziwna jestem wiem :p

reklama
Dokładnie Maczka ziemniaczana jest nie zastąpiona. Z Ksawerym.miałam wsypana maczke do opakowji od pudru i tym sypalismy.
Odpukac ale u malej nie uzywam niczego i mamy piękna pupke.

Natasza ja tez juz chyba bez malej bym nie zasnęła :D ona ani jednej nocy w lozecsku nie spala..ba ogólnie spala 2 razy tylko :D

Chvialam mała do smoka przyzwyczaić,wykupilismy każdy rodzaj juz jaki jest dotepny a ona sobie upodobała swoj własny kciuk!

Załączniki

• 1431895532126.jpg
    1431895532126.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 56
Do góry