reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Milia mam nadzieję że Małgosia nie będzie miała takich problemów a jeśli już to w małym stopniu.. Kciuki za wizytę dziś

Tabasia ale co zrobił?? :/

reklama
Pewnie sie rzucil na niego calym cialem. Nie wiem bo ba gorze bylam mala przebrac. Ale jestem wsciekla. Pies nie moze wstac a m mowi ze mu przejdzie i nie wezmie go na razie do weta :/ kur.. wa msm dosc wszystkiego :(

Jeszcze okazalo sie ze jak przedluzam termin oddania pracy to mialam do niedzieli podanie zlozyc!! Fajnie ze moja promotorka niedoinformowana i mowila ze mam jeszcze czas. I zalatwiam teraz wszystko na hurra :/ co za dzien!!

Olusia zdrowka dla synka !:*

Tabasia może ma chwilowo porażone nerwy psiak..jakiś ucisk albo cos...mam nadzieję że to nic poważnego...

Babydust no pomysły położnej dobre :D ale ważne że skuteczne :)

Ja smoka tez daje na spacerach i jak mały marudny bo inaczej by tylko na cyckach wisiał...jak mam czas to i tak mu pozwalam zasnąć i się trochę nacieszyc cyckami ale nie zawsze mam na to czas :D

U nas chyba burza idzie...ale mi to nawet pasuje bo lubię burze :D
Mój M dopiero dzisiaj (po miesiącu) pojechał opłacić samochód...ma szczęście że kary nie dostał :o

Babydust, ciekawy pomysł, no ale zaczekam, aż logopeda dokładnie ją obejrzy :-)

Tabasia, na pewno uda sie pozałatwiać z pracą, a z psem jednak bym pojechała, pewnie cierpi biedak :-(

Doli, co powiedział dermatolog?

U mnie ulewa...

Milia, laserowo muszę usunąć.. Na szczęście to nic groźnego

Jak mi się nie chce iść do gina... Leje, zimno... W domu mi zimno... Nie spałam w nocy, mały ryczy większość dnia bo chce ręce :/ albo zarlo na 3 min..

Chce zjeść czekoladę... I ciastka.. Kupię sobie w drodze powrotnej..
A na wagę już nie wchodzę bo nie współpracuje ze mną..

Doli, dobrze, że to nic takiego, mam nadzieję, że znajdą szybko jakiś termin.
Ja też w drodze powrotnej od lekarza wybieram się po coś słodkiego, w taką pogodę nie da się inaczej ;-)

reklama
ja na szczescie w domu mam slodkie :) wczoraj synkcio upiekl ciasto czekoladowe :)
i musze zwlec sie z Basia ( ktora akurat spi ) na 16 na konie z corka :/ a taaaaak mi sie nie chce w taka pogode :(

Do góry