reklama
Olusia zdrowka dla synka !:*
Tabasia może ma chwilowo porażone nerwy psiak..jakiś ucisk albo cos...mam nadzieję że to nic poważnego...
Babydust no pomysły położnej dobre ale ważne że skuteczne
Ja smoka tez daje na spacerach i jak mały marudny bo inaczej by tylko na cyckach wisiał...jak mam czas to i tak mu pozwalam zasnąć i się trochę nacieszyc cyckami ale nie zawsze mam na to czas
U nas chyba burza idzie...ale mi to nawet pasuje bo lubię burze
Mój M dopiero dzisiaj (po miesiącu) pojechał opłacić samochód...ma szczęście że kary nie dostał
Tabasia może ma chwilowo porażone nerwy psiak..jakiś ucisk albo cos...mam nadzieję że to nic poważnego...
Babydust no pomysły położnej dobre ale ważne że skuteczne
Ja smoka tez daje na spacerach i jak mały marudny bo inaczej by tylko na cyckach wisiał...jak mam czas to i tak mu pozwalam zasnąć i się trochę nacieszyc cyckami ale nie zawsze mam na to czas
U nas chyba burza idzie...ale mi to nawet pasuje bo lubię burze
Mój M dopiero dzisiaj (po miesiącu) pojechał opłacić samochód...ma szczęście że kary nie dostał
Babydust, ciekawy pomysł, no ale zaczekam, aż logopeda dokładnie ją obejrzy :-)
Tabasia, na pewno uda sie pozałatwiać z pracą, a z psem jednak bym pojechała, pewnie cierpi biedak :-(
Doli, co powiedział dermatolog?
U mnie ulewa...
Tabasia, na pewno uda sie pozałatwiać z pracą, a z psem jednak bym pojechała, pewnie cierpi biedak :-(
Doli, co powiedział dermatolog?
U mnie ulewa...
Milia, laserowo muszę usunąć.. Na szczęście to nic groźnego
Jak mi się nie chce iść do gina... Leje, zimno... W domu mi zimno... Nie spałam w nocy, mały ryczy większość dnia bo chce ręce :/ albo zarlo na 3 min..
Chce zjeść czekoladę... I ciastka.. Kupię sobie w drodze powrotnej..
A na wagę już nie wchodzę bo nie współpracuje ze mną..
Jak mi się nie chce iść do gina... Leje, zimno... W domu mi zimno... Nie spałam w nocy, mały ryczy większość dnia bo chce ręce :/ albo zarlo na 3 min..
Chce zjeść czekoladę... I ciastka.. Kupię sobie w drodze powrotnej..
A na wagę już nie wchodzę bo nie współpracuje ze mną..
reklama