reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Milia idę z moim pieprzem który mi zahacza o ramiaczko stanika i się zrywa :/

No jeden cycek oprozniony ciekawe czy zje drugi bo mam różnice w rozmiarach hehe chyba z 2-3 rozm
masakra

reklama
Aylin lovi chyba nie;) juz sie gubie. Napewno miakam kilka kulkowych jakis najzwyklejszy. Ten mam baby czy jakos tak. To kupie jeszcze lovi. U mnie da sie zniesc. Wisi ale daje rade. Najgorzej na spacerach jak sie rozbudzi to daje popis swoich umiejetnosci.
Olusia zdrowka dla synka.
Dobrze ze mi przypomniałyścię też muszę wyrobić chłopakom dowody jedziemy tylko do niemiec i prywatnym autokarem i mogłabym ich przemycić ale wolne pojechać bez kłopotów

Tabasia ja też już mam stresa przed podróżą z moją dwojeczka :/

Olusia zdrówka dla was!

Milia to całe szczęście że nie dawaliscie smoczka. Mam nadzieję że będziecie mieć jak najmniej problemów z jedzeniem i mową Małgoni.

Ja zaraz budzę bzika, zakładam mu koszulę i suniemy zdjecie robić do paszportu :)

milia a skad te podejrzenia wobec Malgosi ? ma cos z podniebieniem ?

ja wlasnie zostalam przegoniona z dworu z powodu deszczu:crazy: poszlam wyniki swoje zrobic mialam nadzieje ze troche dluzej pochodzimy :/ a tu zonk i mala nie wyspana

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi❤
Milia to dobrze że nie dawałaś smoczka Małgosi, oby jednak nie miała problemu z jedzeniem i mówieniem

Noc była straszna u nas

Ja daje smoka jak na spacer idziemy i jak się zaczyna wiercic w wózku przed usnieciem i wieczorem bo jest najbardziej marudna wtedy. W nocy nie muszę. A u nas z kolei avent się najbardziej sprawdza :-)
Dziewczyny a trądzik to jak długo się utrzymuje? Bo mała już parę dni ma i zastanawiam się czy to może jednak coś innego.
Oj Olusia zdrówka dla synka!

Doli, wybacz, zupełnie tracę pamięć :(

Babydust, ma niskie i szerokie podniebienie, zmniejszone napięcie mięśni języka i twarzy, przez co wiotką wargę górną i opadającą dolną. Będziemy to ćwiczyć z logopedą, ale chyba dopiero od września.

Dziś idę na kontrolę tarczycy.

Vesunna moja ma juz 4 tydzien. Z czola prawie zeszlo ale z polikow nie.

Kuklaki wspolczuje nocy.

Milia trzymam kciuki za Malgosie :)

Babydust no to lipa z pogoda. Ja o tej tutaj nie pisze bo jest dramat :( bardzo malo spacerujemy. Wcxoraj bylo w miare wiec moje dziecko w spiworku polarowym bez czapki w bluzeczce a spotkalam dziewczyne ktora urodzila 2tyg przede mna i patrze a jej syn w czapce kombinezonie i nakryty po szyje kocem. Chyba byla w szoku jak nas zobaczyla :))

Moj pies chory chodzic nie moze od rana rycze :( chyba mu syn cos zrobil w tylnie lapy :(

reklama
Tabasia o kurcze biedny piesio

Milia jako ciekawostka powiem ci ze moja kolezanka miala corke u ktorej w wyniku dlugotrwalego podlaczenia do respiratora zanikl syndrom ssania i nie mogla jesc normalnie nawet mleka bo sie ksztusila - w efekcie byla karminona dojelitowo przez baaardzo dlugo bo w latach liczyc trzeba i probowala wielu metod rehabilitacji i kiedys za namowa jakiejs rehabilitantki kupila malutki wibrator (tak taki prawdziwy ;P) i masowala zewnetrznie malej gardlo i podbrodek i dopiero to podzialalo :) bo wlasnie stymulowalo przelykanie i wzmacnialo miesnie :) moze u was tez t o mogloby pomoc :)

Do góry