reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Moja w ogóle nie chce ssac smoczka. Raz na ruski rok się zainteresuje na 5 min po czym pluje nie i za nic w świecie do buzi go nie weźmie. Na szczęście trafiłam na spokojny model, który nie wisi na mnie 24h, wiec dajemy radę :-). A smoczek mamy właśnie Lovi.

reklama
Moja fanka smoka nie jest wiec nie ssie czesto. Wlasnie do spania dajemy zazwyczaj. Kauczukowy tt w ksztalcie kuleczki najlepsxy. No ew.anatomiczny. silikonowy z aventu jest okropny nawet 10 sekund sie utrzyma.

podobnie z nukiem silikonowym - jest za duzy i wogole nie pasuje do buzki od razu ryk jak probowalismy
ten canpol tez w ksztalcie kuleczki :)

hehe widze ze kika z nas juz czuwa na forum :)
ja normalnie do 8 jeszcze spie ale dzisiaj musialam wstac bo malzowi mala beczala i nie moglam sluchac
no i nie jedziemy po dowod - malzowi sie cos odwidzialo :/

Ja karmilam i wlasnie sie jeszcze klade :)
Musze zlozyc o paszport bo za miesiac wakacjeeeeee :) nie wiem jak dam rade z dwojka dzieci hehehe

Ja to od 5 nie śpię..
Młody je co godz a to takie pseudo jedzenie i tylko nadprodukcje mam :/
Za godz idę do lekarza.. Tylko jeszcze go nakarmie przed..

Olusia, mam nadzieję, że to nic poważnego, zdrówka!

Doli, Ty też do pediatry czy do gina?

Kuklaki, ja nie daję smoczka. Mam kupione Lovi i Avent, ale ani razu jeszcze nie podałam i okazało się, że całe szczęście, bo rehabilitanci odradzają nam. Małgosia i tak prawdopodobnie będzie miała problemy z pokarmami stałymi i z mówieniem, więc w naszym przypadku smoczek niewskazany.

reklama
Do góry