reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Moje dziecko jeszcze nie spi. W ogóle to dzisiaj cały dzień mało spało i myślałam że w nocy bedzie spać a tu doopa. Dałam smoczek bo już siły nie miałam. Wy dajecie smoczek? Natasza to wiem że daje, a ktoś inny?

Kuklaki ja daje.
Mija to najbardziej aktywna jest miedzy 20-24 i nie bardzo wiem jak to zmienic :/ nic nie pomaga...

Ja tez daje. Nie chciałam ale inaczej byl cycko wisielec.

Marela a,z lovi próbowałaś? Dzieci lubią te smoczki

reklama
kuklaki ja daje ale odwrotnie od Mily :) tylko do zasypiania :) najczesciej odplywa po kilku minutach i wypluwa :) w nocy nie potrzebuje :) choc czasami jaksie wybudza po godzinie od jedzenia to smoka daje a nie cyca i tez zasypia
tez probowalam kilku ale u nas sprawdzil sie zwykly kauczukowy malutki canpol babies :) hehe najtanszy

Ostatnia edycja:
Do góry