reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli ty tak narzekasz na tego swojego chłopa, a on albo kolczyki albo karnet do spa ci kupuje. nie doceniasz go ;)

Margo, ja myślę że nosidełko to najlepsza opcja na podróż samolotem, bo masz obie ręce wolne i nie musisz się nikogo prosić żeby ci wózek złożył albo walizkę potrzymał. my jutro idziemy zdjęcie zrobić a w przyszłym tygodniu po paszport :)

Myla to ładnie mała przybiera :)

Mila my wlasnie jutro idziemy zrobic dowod :)
mam nadzieje ze nie bedziemy dlugo czekac w kolejce bo z Basia musimy jechac

Doli super prezent!:tak:

Aylin biedna Jagodka,zdrowka!:tak:

Milia biore raz dziennie probiotyk... no ale nie bardzi mi pomaga to... dzis tez mialam rewelacje... ja juz nie wiem co mam jesc a czego nie jesc...powinnam sobie zrobic diete ale nie bardzo moge....

Myla, ładnie waży :tak:

Bylam dzis tez na spacerku z maluchami, fajnie cieplo bylo...w nocy nawet spaly ale od 2 do 5 mala nie chciala spac, ale jak juz zasnela to maly sie obudzil i tym sposobem malo spalam... a tak poza tym to maly mi cos od godziny pokaszluje i ma lekki katarek....oby nie bylo gorzej!

Znów mi posta wcielo
Olusia, współczuję serdecznie dolegliwość żołądkowych i katarku Maluszka

Ostatnia edycja:
reklama
My dzis pol dnia na dworze, dziewczyny padły obie! Moja te ma ciemieniuche na główce i brwiach do tego potowki takie wlasnie od cycka.

Nie bede chwalić mojej starszej ale tfutfutfutfutfu... :-D Taka z niej kochana siostrzyczka :-D

Do góry