reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Oltoma ta wkładka niemowlęca nic nie daje. Ja też potrzebuję nosidelko bo będę leciała do Polski za miesiąc a na lotnisku nie poradzę sobie z dwójką inaczej. Chodzi o to żeby na codzien go nie używać póki dziecko jeszcze nie siedzi. A tak sporadycznie to nic się nie stanie.
Myla normalnie jak bym o mojej Laurce czytała jak była maleńka. Na pocieszenie powiem Ci że za kilka miesięcy już nie będziesz o tym pamiętać :) zaciskaj zęby kochana i do przodu!

reklama
Dzień dobry,

Witam się znowu po przerwie. U nas dziś lepiej. Wróciłyśmy właśnie z 2 godzinnego spaceru i teraz się karmimy.

Aylin współczuje kataru u Jagódki . My z zatkanym noskiem męczymy się od urodzenia. Katarku nie ma ale pełno kóz, które utrudniają oddychanie.

Doli to się mąż postarał. Tym razem zamiast konserwy spa Ci zafundował fju fju.. ;)

Myla moja też wysypana na buźce. Lekarz zdiagnozował trądzik niemowlęcy. Mam z tym nic nie robić. Poza tym tak jak któraś z Was pisała - u mojej też taka kaszka w brwiach i pomiędzy. Smaruję to balsamem i jest lepiej. Ciemieniuchy na razie brak i oby tak dalej.

Mila ja też się zastanawiam nad nosidełkiem - ja do Polski wybieram się w sierpniu. Ale najpierw wniosek o paszport dla Karolinki złożyć musze.

Doli, złoty chłop, a Ty narzekasz na niego :-)

Myla, ładnie waży chyba :-) nie pamiętam, ile ma, bo suwaczek ciążowy jeszcze Ci został.

Myla ładnie waży!! Ja idę w pon do lekarza z małym :)

Babydust nooo jak mam mieć takie prezenty to nie narzekam :D

reklama
Dziecko mi spi w swoim lozeczku juz 4 godziny , na dworze nie bylismy bo deszcz co chwila pada ale ma uchylone okno wiec jej dobrze :)
ale za to cycki mi zaraz pekna :szok:

Myla to ladnie przybrala malutka ;) a dalej ciagle przy cycu chce czy troche sie uspokoila ?

Do góry