reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Oltoma ta wkładka niemowlęca nic nie daje. Ja też potrzebuję nosidelko bo będę leciała do Polski za miesiąc a na lotnisku nie poradzę sobie z dwójką inaczej. Chodzi o to żeby na codzien go nie używać póki dziecko jeszcze nie siedzi. A tak sporadycznie to nic się nie stanie.
Myla normalnie jak bym o mojej Laurce czytała jak była maleńka. Na pocieszenie powiem Ci że za kilka miesięcy już nie będziesz o tym pamiętać :) zaciskaj zęby kochana i do przodu!

reklama
Dzień dobry,

Witam się znowu po przerwie. U nas dziś lepiej. Wróciłyśmy właśnie z 2 godzinnego spaceru i teraz się karmimy.

Aylin współczuje kataru u Jagódki . My z zatkanym noskiem męczymy się od urodzenia. Katarku nie ma ale pełno kóz, które utrudniają oddychanie.

Doli to się mąż postarał. Tym razem zamiast konserwy spa Ci zafundował fju fju.. ;)

Myla moja też wysypana na buźce. Lekarz zdiagnozował trądzik niemowlęcy. Mam z tym nic nie robić. Poza tym tak jak któraś z Was pisała - u mojej też taka kaszka w brwiach i pomiędzy. Smaruję to balsamem i jest lepiej. Ciemieniuchy na razie brak i oby tak dalej.

Mila ja też się zastanawiam nad nosidełkiem - ja do Polski wybieram się w sierpniu. Ale najpierw wniosek o paszport dla Karolinki złożyć musze.

Doli, złoty chłop, a Ty narzekasz na niego :-)

Myla, ładnie waży chyba :-) nie pamiętam, ile ma, bo suwaczek ciążowy jeszcze Ci został.

Myla ładnie waży!! Ja idę w pon do lekarza z małym :)

Babydust nooo jak mam mieć takie prezenty to nie narzekam :D

reklama
Dziecko mi spi w swoim lozeczku juz 4 godziny , na dworze nie bylismy bo deszcz co chwila pada ale ma uchylone okno wiec jej dobrze :)
ale za to cycki mi zaraz pekna :szok:

Myla to ladnie przybrala malutka ;) a dalej ciagle przy cycu chce czy troche sie uspokoila ?

Do góry