reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

echh do 11,3o mialam byc w przychodni zeby zwazyc mala a ona spi od 9 :/ standard jak czlowiek sie spieszy :-D
a ona jeszcze zjesc powinna:nerd:

reklama
to my od 12 do 3 oczy jak 5 zotych, nie bylo mowy spac. Potem budzil sie bardzo czesto niewiem moze co pol godziny i odrazu ostry ryk. Dawno takiej nocy nie mialam. Za to teraz przysypia.

Ja od wczoraj wzielam sie za siebie , ciekawe ile wytrzymam, ale stanelam na wage i :szok::angry::crazy::no: - 3 kg w ciagu miesiaca na plusie;/
koniec z biszkoptami itp. Niby duzo nie jadlam , nie wiem skad to ;/ . Zaczealam cwiczyc bo tak nie moze byc. Brzuch mam obrydliwy a za 1,5 msc wesele . Tylko ze z forma strasznie - po 10 min ledwo zyje ;///

Ja też brzuch mam okropny, nawet ostatnio pani w sklepie mnie zapytała co teraz będę miała =-O, a nie spojarzała, do wózka, że ja z takim małym dzidziusiem. Ale czekam cierpliwie, bo czytałam, żeby nie ćwiczyć za bardzo przez te 6 tyg, choć mój wygląd mnie dołuje, już zastanawiałam się, żeby faktycznie jakiś pas ściągający zastosować do czasu jak coś z tym brzuchem nie zrobie, ale chyba też nie bardzo przez te 6 tyg., a boję się, żeby nie przedobrzyć :-\
Co do wagi no niby nie najgorzej -9, ale jeszcze troche zostało, a tu ani się odchudzać, ani co, na dodatek ciągle głodna się czuje.:-(

Doli a ty po cesarce to brzuch masz maly czy taki ciazowy, chodzi mi o to czy od razu ci zszedl cz mialas taki jakby 8 m-c. Doli a jak sie pieprz spapral? Udanych zakupow.

Babydust to norma jest ze jak sie spieszysz to zawsze cos.

Pat
ale po kapieli to normalne ze spi dluzej, moja tez tak.

Natasza
u mnie cieplo i mala spi w bodziaku z krotkim rekawkiem i ewentualnie nozki pielucha przykrywam flanelowom:tak:

Moja wczoraj nie ulala prawie wcale a dzisiaj znowu daje czadu, wystroilam ja w sukieneczke i fajne body i pol godz w tym byla i juz do prania boulewa jak szalona i to w pozycji pionowej.

U mnie o ćwiczeniach nie ma mowy..pochodzę troche i czuje szwy...

Jestem w szoku bo mimo mojej czekoladowej diety schudłam! Zostało mi 2 kg do wagi sprzed ciazy a 6 do idealnej :-D na sniadanie dzis zjadlam dwa knopersy i kilka kinder bueno..

Witam się i ja ;-)
nocka u nas standard, 3 godziny snu to chyba jednorazowy wybryk, co 1,5-2 dzisiaj.
Kurde, mam wrażenie, że ciągle coś ogarniam w domu, a tu wieczny syf. wczoraj podłogi zrobiłam, już są brudne, piach, sierść, plamy jakieś ;-( zdecydowanie nie jestem maniaczką porządku i 'artystyczny nieład' u nas zawsze panuje, ale syfu nie lubię, a tu ciągle. i tylko modlę się, żeby Mały zasnął, to moge złożyć pranie/odkurzyc,/pozmywać/ugotować. zaciukac się idzie...
to Wam pomarudziłam...
no nic, idę ścierać kurz :-) miłego dnia!

wróciliśmy! 2.5 godz na spacerku..suuper :D oczywiście nic nie kupiłam -_- prócz słodyczy.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

marela wow szybka jesteś! u mnie 0.5 kg na plusie..ale wiem czemu..ciastka, czeko codziennie i tak to wygląda :p też musze ograniczyć ale chyba za bardzo je kocham :p

natasza to mój body + pajac i koldra bo się drze , że zimno :szok: i czkawka zaraz, łapska zimne hehe :p nic nie kupiłam :/ a chciałam spodnie i bluze.. :/

Pat nie wiem , ale ja mierzyłam mojego wczoraj i wyszło mi 54 a przeciez przy ur. mial 56 wtf ?! źle zmierzony był ? widze, że rośnie bo pajac w który był ubrany po urodzeniu jest mały a był za duży..

Kuklaki po ur. miałam dużo mniejszy brzuch niż po sn tak na 6 mc wyglądał a teraz jest prawie płaski..prawie, tragedii nie ma jak na 4 tyg po, pieprz mi się zadarł ramiaczkiem od stanika bo tam jest, musze go usunąć bo jest niebezpiecznie już :/

Lei czekoladowa dieta :-D:-D mi brakuje 3 kg do wagi idealne i zaraz z przed ciaży :-D

aneczka dokładnie mam takie same odczucia..jeszcze budowa obok i kurzu tyle, że nie nadążam :( wczoraj wytarłam wszystko a dziś jakbym tydz nie sprzatała :(

a to apropo cycków kamieni ..

11198652_10205509617094205_1474109494_n.jpg

Załączniki

• 11198652_10205509617094205_1474109494_n.jpg
    11198652_10205509617094205_1474109494_n.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 63
Lei na na śniadanie często jem herbatniki :)
My też spacerujemy :)

Ja jestem non stop głodna :-/ ciągle bym buzią ruszała..m się śmieje że teraz przytyje więcej niz w ciąży :(

reklama
Doli ja jak idę na zakupy to słodycze to podstawa :)

Udało mi się usiąść na ławce na 5 minut :) zjadłam czekoladowego batonika popiłam herbatką owocową i można i$ć dalej :D

Do góry