reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Mój też mało śpi :-/ wczoraj obliczyłam że przez cała dobę 24h przespał tylko 13h szok!! Sprawdze jak bedzie dzis ale nie zapowiada sie lepiej..śpi najlepiej na rękach masakra :)

reklama
natasza no właśnie dlatego ja sie tak waham z tym rota, wiadomo lekarze starszą co i jakże to groźne szczepy tam są bla, bla ale ja nie wiem.. Mati nie szczepiony a chorował na rota może z 2 razy i to tak lekko przechodził, gorzej jak tym zaraził innych to inni nie ogarniali systemu a ten 2 dni i spokój..

Ja tez się waham jak szczepić...Albo standardowo na nfz, w końcu wszyscy to przeszliśmy, żyjemy, wiec nie mogą być takie złe, albo 6w1. Na pewno dołożymy pneumokoki, rotawirusy chyba odpuścimy.

Natasza, receptę bierze się od jakiego lekarza?

Doli mi tłumaczyli ze bez sensu jest szczepic na rota bo tych szczepów jest tyle ze masakra a szczepionka tylko na kilka

Szaj od lekarza rodzinnego/ pediatry
U nas można w przychodni kupić ale ja znalazłam aptekę gdzie jest 31zł taniej :)

Tabasia na pyt kto chciałby zjeść zimna zupę - moja córka. Cieplej nie tknie. Bo parzy. Temp pokojowa jest idealna.

Margo trądzik sam zejdzie. Starsza ponad miesiąc miała.

Ci do szczepień. 6 w 1 u mnie odpada - po vo dawać dodatkowa dawkę wzw? Rozważam 5 lub nfz. Ale ze zamierzam zacząć po 3 msc to mam czas

ja też mam recepte na szczepionki ( 3 ) ale myśle, że mozna kupic bez recepty ?? czy nie?

Szaj a gdzie będziesz chodzić ? ja na ujastku bede szczepić tam jest apteka więć kupuje na miejscu

Doli, właśnie rozważam Ujastek. Generalnie do pediatry chce chodzić do luxmedu, ale na szczepienia szukam czegoś innego. Wystarczy podejść na rejestrację i zapisać małą czy jak? Nie znam się na leczeniu z nfz :p

reklama
no to tak jak ja
własnie dziś będę miec juz małego w systemie i umawiam go a tam na sczepienia :p ja też się nie znam :p ja dzwonilam i umowilam sie a na miejscu wypelniłam deklaracje i tyle

Do góry