reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia dobrze ze to nie rota z alergia jakiś dasz rade

Asia kciuki żeby było wszystko dobrze

Shawty ja nic nie robiłam i samo się zaczęło tydzień przed terminem, śle ogolnie to sporo nawet pod koniec ciazy czy sprzatalam czy chodziłam, oczywiście do momentu kiedy już bylam zmęczona mega bo wtedy dawalam sobie na luz :)

Ja czekam na położna.. To już ostatnia wizyta..

Poszłabym na spacer sama ale boję się o szwy.. O wciaganie wózka..

My juz po chustowym spacerku.
Mała znowu co godzinę pobudka.
Wczoraj pospala w dzień a.noc znowu przerypana :/

Doli Hubi prawie kg mniejszy się urodził a teraz tylko jakieś 100 gr mniejszy od Marcysi! No moja miała 4050 we wtorek

Myla bo twoja jest księzniczka filigranowa :p

Pat ahhahaha tęskniłaś przyznaj! :* <3

laski co do szczepień... co robicie..bo ja robię tak :p

szczepie 6w1 tylko nie infanrixem bo ponoć nie ma do lipca, tak samo jak 5w1, to ponoć pachnie mi sciemą żeby kupić 6w1 francuskiego producenta, ale mniejsza z tym.... lekarz wypowiedział sie, że te bezpłatne są jakieś bardziej mogące dać niepożądane objawy bo mają pełnokomórkowy składnik krztuśca, a te 5w1 albo 6w1 sa bezkomórkowe - jak jest to nie wiem. będe musiała ulotki przeczytać, starszego szczepiłam 6w1 i sobie chwaliłam

do tego myślę o pneumokokach z uwagi na starszaka

na rotawirusy nas namawiają ale chyba z torbami pójdziemy :(

reklama
Dzień dobry,

Tabasia o kurcze, współczuję. Dobrze że wiesz co jest na rzeczy. Wtedy łatwiej jakoś się ogarnąć.

Dziewczyny ale wam dzieciaczki rosną. Hubi wystrzelił ze hoho.

A my już po wizycie u położnej/lekarza. Całe szczęście mała nie ma żadnej alergii więc moja dieta jest ok (jem praktycznie wszystko ale z umiarem). Te krostki na buzi to trądzik niemowlęcy i mam nic z tym nie robić - samo przejdzie i najważniejsze nie jest uciążliwe dla dziecka.
Ulżyło mi choć moje dziecko wygląda jak pryszczata nastolatka :-D
Zastanawiam się ile moja mała waży bo już ciężko mi ją nosić i najmniejszych ubranek już nie ubieramy. Pieluszki od dzisiaj "2"

Doli ja na spacery o ile pogoda pozwala chodzę ale ja nie musze wózka taszczyć bo my w domku mieszkamy. Ale gdybym mieszkała w bloku bez windy to normalnie - więzienie po tej cesarce... Gorzej że nigdzie do sklepu ruszyć się nie mogę bo nie wolno mi dźwigać fotelika z małą więc mimo ze samochód przed domem stoi to i tak nic mi po nim.

Do góry