reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Milia bo po pierwsze będzie starsza, po drugie caly cywilizowany swiat pierwsza chemie podaje po 3 msc a po trzecie na weekend czerwcowy wyjeżdżam a nie,zaszczepie dziecka przed wyjazdem.

reklama
Margo, Doli najprawdopodobniej bede miec zabieg zeby poprawic szycie po peknieciu. Pisalam kiedys na zamknietym ;)

Załączniki

• 1431006497823.jpg
    1431006497823.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Doli kuzwa jakie ceny :O
Rota u nas w podobnej cenie, jedna dawka 90e a potrzeba dwie. Reszta bezplatna.

No zlecialo. Dzis 6 tyg :) i prawie 4kg :D

U mnie całe szczęście wszystkie bezpłatne więc nie zbankrutuje.

Tabasia co za ślepy krawiec Cię szył że do poprawki idziesz? ;)

U nas można w przychodni kupić ale ja znalazłam aptekę gdzie jest 31zł taniej :)
tylko pamietaj o tym ze szczepionki musza byc przechowywane w lodowkach . czasami w przychodniach nie chca szczepic szczepionkami przyniesionymi z zewnatrz bo nie wiedza czy byly przechowywane w odpowiednich warunkach

szczepie 6w1 tylko nie infanrixem bo ponoć nie ma do lipca, :(
no wlasnie nie ma w hurtowniach bo podobnie jak insulina kilku typow jest sprzedawana za granice za duzo wieksze pieniadze

ja tez bede przeciagac szczepienia o kilka tyg bo moj syn mial nieporzaday odczyn poszczepienny i nam tak poradzli

moja mloda dzisiaj jadla dopiero 5raz :szok: je co 4 godz dzisiaj :szok: i jesli bedzie tak dalej jadla to tylko 2 karmienia przed nami dzisiaj :/

tabasia daj znac co w szpitalu powiedzieli
ginka widze ze miala podobne zdanie co do twojego skoro wyslala cie dalej

reklama
Doli jedne mają za szeroko inne za wąsko. Nie dogodzisz hihi ;)

Babydust moja jednego dnia domaga się karmienia co godzinę a drugiego tak jak dzisiaj u Ciebie co 4 godziny. Nie wiem z czego to wynika :confused:W nocy jak w zegarku budzi się ostatnio co 3,5 godziny.

Do góry